Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
14.sept | Hanne Kolstø | Blå

Fredag 14. september:

Releasekonsert:

CC:100+avg/KL. 21:00/ID: 20

Hanne Kolstø

support: anana

Hanne Kolstø er en av Norges sterkeste vokalister og låtskrivere. Med en unik stemme og ekstrem meloditeft forfører hun deg inn i sin verden av intelligente tekster og boblende kreativitet. Full av eksperimenteringsvilje blander hun alle sjangre du kan tenke deg. 

Hun kan hviske deg varmt i øret i den ene øyeblikket, for så å ule desperat i det andre.

Hanne Kolstø har frontet alt fra episke, nittitallsflørtende Love:Fi til det mystiske triphop-ensemblet Thelma & Clyde og er en hyperaktiv låtskriver som står bak intet mindre enn seks plateutegivelser på fire år.

Hanne Kolstø er ukonvensjonell, noe som gjenspeiler seg i musikken. Lydbildet hennes består av alt fra kalde Casiosynther og hjemmesnekrede beats til akkustiske gitarer og lag på lag med kor. Musikken har ellers røtter i nittitallet, og artister som har blitt nevnt som referanser er Depeche Mode og Bjørk.

Soloplaten Riot Break kom ut september 2011 til overveldende kritikker fra et imponerende spekter av norske musikkanmeldere.
Riot Break blir lansert i U.S.A og Tyskland våren 2012, med påfølgende turnéer, før oppfølgerplaten FlashBlack slippes i Norge 14. september 2012.

Kjøp billett »

Kommenter: