Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
15. aug | Oslo Jazzfestival: Tomas Barfod Live (DK – Secretly Canadian) | Blå

Fredag 15. august:

Klubb:

CC: 180 + AVG/KL. 23:00/ID: 20

Oslo Jazzfestival: Tomas Barfod Live (DK - Secretly Canadian)

Oslo Jazzfestival er endelig tilbake på BLÅ

Tidligere har festivalen booket navn som LCD Soundsystem, Aphex Twin og Four Tet til Blå, og etter noen års fravær er de tilbake med to dager med klubb 15. og 16. august. 

TOMAS BARFOD (DK/SECRETLY CANADIAN)
Den danske DJen, produsenten og artisten Tomas Barfod har god vind i seilene for tiden. Etter at han for ti år siden var med på å danne den kritikerroste danske eksperimentelle pop-trioen WhoMadeWho, har han for alvor tatt steget frem fra trommesettet og blitt et av de heiteste nye klubbnavnene.

Tomas Barfod debuterte som solartist med albumet Salton Sea i 2012, som kjennetegnes med sitt spontane og eksperimentelle uttrykk. Et album som ble en kritikersuksess og et springbrett til DJ-jobber verden over.

Oppfølgeren til 2012-debuten utgis i juni i år og har tittelen Love Me. Stemningen fra debuten er bevart, men produksjonen preges av dristigere musikalske valg som tilføyer både variasjon og et helhetlig organisk uttrykk ved utgivelsen. Barfod samarbeider med en rekke anerkjente musikere som Here We go Magics, Luke Temple og Nina K. som begge bidrar med vokalspor. 

På Oslo Jazzfestival vil han spille live i trio-format, og vi ser frem til å høre de nye låtene i live-drakt på Blå
.


Kjøp billett »

Kommenter: