Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
15.des | Sunkissed | Blå

Lørdag 15. desember:

ÅRETS SISTE:

CC:150/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: Shonky [Apollonia / Paris] + g-Ha & Olanskii + Nico Coltsfoot

BE SUNKISSED!

Kulda setter inn og vi er klare for årets siste Sunkissed. Etter at Ben Klock fikk stående applaus til langt ut på søndagsmorgen sist gang, myker vi opp med franske Shonky.

Musikken var andrevalget til Shonky. Etter 5 år med studier innenfor matematikk og statistikk, var det jobb innen for bank og finans som ventet denne herremannen. Men et jag etter musikk og klubbing fenget mer. Derfor begynte han å produsere musikk på heltid og definerte sin egen sound. Musikken Shonky produserer er klassisk deep house til mer moderne house av den dype sorten. Med remixer av Maya Jane Coles, Ellen Allien og Lee Foss. Utgivelser på Bar 25, Real Tone records og Contexterrior er dette en produktiv produsent som har en lang rekke med utgivelser bak seg de siste 6 årene. Ved siden av å være en hektisk dj driver han plateselskapet Apollonia, i samarbeid med Dan, Ghenacia og Dyed Soundorom. Apollonia ble etablert tidligere i år og sommerhiten Close to the edge av Shonky og Dan, Ghenacia satt dette labelet på kartet.

Vi sier Bienvenue à Oslo og avlsutter året med konfetti og smell bon-bonger.

Til å forberede kvelden står husvertene g-Ha og Olanskii klare med varme vinylskiver og en eller annen minnepenn. Ingen kjenner betonggulvet på Blå bedre enn disse to karene. Det sies at Geir har bidratt til å slite ut flere dansesko enn noen annen dj i byen / landet de siste 20 årene, det kan bekreftes av undertegnede og ferske tall i fra SSB. g-Ha har holder varmen på Oslogulvet de siste 20 årene og er å finne på Jaeger, Turkish Delight ellers i uka.

Olanskii, eller far som han nå har blitt, klør fortsatt i fingrene etter å spille nye skiver. Etter som hans faste budbilsjåfør i fra Phonica records kommer innom Ola sitt kontor med en bunke med nye vinyler hver uke. Sier det seg selv at fuktighetskrem ikke er godt nok. Se opp for varme house toner og en spille glad Ola.

Coltsfoot (yngste mann på laget) har gjennom sin voldsomme interesse og entusiasme ovenfor den norske house-scenen de siste årene rukket å bli en meget dyktig rytter. Med 12 år bak platespillerne og stor interesse for faget betegner han seg ofte som litt nerd når det kommer til historietimen innen housemusikk. Han har lenge hatt en finger lett dirrende på knivseggen av hva som rører seg innen house, techno og deep house. Coltsfoot strekker seg fra dyp og klam house til techno.

God Jul hilsen i fra alle SUNKISSED slekta !!!

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Sunkissedlyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no

Billett kjøpes i døra

Kommenter: