Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
15.feb | Foreign Beggars (UK) | Supp: Trickykid & Eboi (SE) | Blå

Onsdag 15. februar:

BLÅ & Royal Mayhem Ent. pres:

CC: 130 forsalg / 150 i døra/KL. 21:00/ID: 18

Foreign Beggars (UK)

Support: Trickykid & Eboi (SE)

Med en heftig clash av dubstep, grime, drum & bass og hip-hop har engelske Foreign Beggars igjen og igjen sørget for jubel på festivaler og klubber verden over i en årrekke. Og derfor skulle det bare mangle at gruppen også tar turen innom Blå og Oslo i kjølvannet av deres “I'm Hard Over You”-EP.

Den London-baserte anmelderroste dubstep/grime-rapgruppe har siden Youtube-monsterhiten “Contact feat. Noisia” hatt fokus på at fusjonere sjangre. De bl.a. jobbet med navn som Flux Pavillion (ex. "Line In Wax"), Bar 9 ("Seven Figure Swagger") og den nye dubstep-prinsen Skrillex (ex. "Still Gettin It"), som alle bidrar med å gi Foreign Beggars' legendariske livekonserter deres gode rykte. FB er nemlig beryktede for å blande grime, dubstep og drum’n'bass på en så mektig måte, at man føler man er på eb heavy metal-konsert fremfor hip-hop. Dette må bare oppleves!

I tillegg dukker også den svenske RMH/All Out Dubstep-duoen Trickykid & Eboi opp for å varme opp glade klubbgjengere, med låter fra deres samarbeidsserie “Ten Minutes”, sammen med den norske dubstep-ringreven Dubwoofa.  

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Foreign Beggars: Solid brithop « Øyvind Holen:

    15. February 2012, kl. 12:02

    [...] kveld spiller engelske Foreign Beggars på Blå, med sin miks av dubstep, grime, drum & bass og hiphop. Her er min anmeldelse av den langt fra [...]

Kommenter: