Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
15. nov | TORN HAWK (US) | Blå

Lørdag 15. november:

FULL PUPP:

CC:140+avg/KL. 21:00/ID: 20

Torn Hawk (US) + Gerd Janson (DE) B2B Prins Thomas

+ Magnus International

Full Pupp-skuta har gjennom 2014 gått stødig gjennom ulendt musikalsk farvann, anført av kaptein Prins Thomas, og matrosene Blackbelt Andersen, Magnus International og Espen Haa. På 2014s siste Full Pupp blir det fin-fint besøk av Running Back-sjef Gerd Janson.
Running Back har gjennom en årrekke gitt ut spesiell, og skikkelig tøff klubbmusikk. Gerd lager musikk og gjør remikser under navnet Tuff City Kids, og han har i tillegg jobbet som journalist for Red Bull Music Academy. Han spiller uptempo house, disco og techno, noe som burde passe svært godt på Full Pupp. Gerd er en skikkelig god dj, og han skal spille back to back med Prins Thomas hele kvelden. Han er en etterspurt mann, og reiser stadig vekk til USA, Japan, og på kryss og tvers i Europa med taska full av vinyl. Magnus International skal varme opp gulvet med vindskeiv klubbmusikk av beste merke.
Sees på Blå, velkommen til Full Pupp!

TORN HAWK
Torn Hawk er en av aliasene som den Brooklyn-baserte audiovisuelle artisten Luke Wyatt lager musikk under. Wyatt fikk først annerkjennelse for sine visuelle arbeider som han kaller for "video mulch" som ikke akkurat har gått upåaktet hen hos artister som Autre Ne Veut, Mi Ami og Steve Summers. Han har også vist at han behersker videokunsten i større format, bare sjekk ut "Video Party" DVD'ene for Peoples Potential Unlimited labelen og hans egen 40 lange DVD-utgivelse titulert 'Sad Stonewash'.

Selv om han har har lagt like spennende musikk over lengre tid, var det først med debut tolvtommeren 'Tarifa' (LIES, 2012) at Torn Hawk prosjektet virkelig tok av. Siden den gang har han utgitt en EP under Lossmaker navnet, som er et samarbeid med Karen Gwyer, Secret Circuit og Willie Burns. Han har også sluppet et album under sitt eget navn med materiale fra den spede oppstarten av prosjektet, titulert 'Teen Hawk' som i 2013 ble kåret til en av årets beste plater av JunoPlus.

i livesammenheng kan Torn Hawk best forklares som et arsenal av elektroniske lydtepper som flyter over ihverandre og plutselig kulminerer i poplåter, men med variert rytmikk og tidvis gitarspilling, det være seg metallriff eller boblende, leken gitarplukking.

Tidligere i år kom albumet 'Through Force Of Will' ut på Not Not Fun Records til strålende kritikker. Allerede i november kommer oppfølgeren - Let's Cry And Do Pushups At The Same Time - på selveste Mexican Summer!

Kjøp billett »

Kommenter: