Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
15.sept | OMAR RODRIGUEZ LOPEZ GROUP | Blå

Lørdag 15. september:

BLÅ & GOLDSTAR PRESENTERER:

CC:200+avg/KL. 20:00/ID: 20

Omar Rodriguez Lopez Group (US) + LOVELOVELOVE

En uendelig og lidenskapelig søken etter  å nå nye kunstneriske høyder. Rolling Stone magazine betegner han som en av  de kuleste gitaristene gjennom tidene. 

Konsertene som førte til at The Mars Volta kunne hente hjem en Grammy i kategorien beste hardrockkonsert. Nå er Omar Rodriguez Lopez er tilbake i Oslo - og med seg i bagasjen har han 2012 årgangen : solo utgivelsene "Un Corazon de Nadie" – Ingens hjerte og "Saber, Querer, Osar y Callar » - Vite, Ønske, Våge og Tie. Utgivelsene markerer for øvrig at han kunne feire 20 års jubileum som soloartist.

Han er på ingen måte en bedagelig artist som må hente seg inn igjen mellom øktene med de ulike prosjektene han er involvert i. Foruten de to soloverkene kom Omar Rodriguez Lopez og hans Mars Volta nylig med det forfriskende og nyskapende albumet "Noctourniquet". I tillegg tok han seg tid til å være med på gjenforeningen av post-hardcore bandet At The Drive-In, som la inn årene i 2001, og gjorde en bejublet comeback under årets Coachella Festival.

Omar Rodriguez Lopez er på en og samme tid produsent, låtskriver, regissør, skuespiller, bassist, og ikke minst gitarist. Han har til nå gitt ut over 40 album, produsert for storheter som Juliette Lewis og samarbeidet med blant andre Erykah Badu. Og når Omar Rodriguez Lopez Group (bestående av Omar Rodriguez Lopez og The Mars Volta kollegaene Juan Alderete, Marcel Rodriguez Lopez og Dean Toni Parker) er endelig her igjen for å servere oss en aften med eksperimentelle, sjangeroverskridende låter - en unik start på høsten.

 

Forhåndssalget starter Mandag 23.juli kl.09:00.

Kjøp billett »

3 kommentarer:

 1. 1.

  Axel:

  24. July 2012, kl. 17:49

  Vil det ikke være noen mulighet å komme inn her om man bare er 18 år? Skulle så veldig gjerne ha sett denne konserten altså.

 2. 2.

  Fingar:

  13. August 2012, kl. 13:32

  Blir Cerdric med på denne konserten? Når legges billettene ut?

 3. 3.

  Alex:

  14. September 2012, kl. 17:21

  Det verkar som att Juan (och Marcel) inte är med på denna turnén? Rätta mig om jag har fel men det ser ut som att det är ny uppsättning med Omar, Deantoni, Teri Gender Bender + 1 till. Bosnian Rainbows kallar de sig.

Kommenter: