Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
by:Larm 2013: Sunkissed LIVE | Blå

Lørdag 16. februar:

Klubb & Konsert

150/100/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed:Live ft. Ost & Kjex ft. Nils Beck & Anne-Lise Frøkedal, Altaar, Finnebassen +++

DJs: g-HA & Olanskii + Vinny Villabass

Mer info kommer snart!

SUNKISSED:live // BY:LARM
Lørdag 16 februar
Blå / Brenneriveien 9c
22:00 - 03:30 / 150kr i døra / 100kr forsalg / med by:larm pass
Billetter på www.billettservice.no fra fredag 8. februar

 

LIVE:
Ost & Kjex feat Nils Beck og Anne-Lise Frøkedal
Altaar
Control Voltage Khomeini
Finnebassen
Alexander Skancke

DJ:
g-HA & Olanskii
Vinny Villabass

Sunkissed:live i samarbeid med by:larm presentere et fullpakket program på Blå på lørdag 16 februar. Som vanlig spenner Sunkissed:live over et bredt lærret fra konsert til fest i løpet av 5 tettpakkede timer.

Altaar – 22:30

Med mål om å finne alternative innfallsvinker til metal samtidig som det primitive grunnpremisset videreføres, startet ALTAAR i 2011 innspillingen av sitt selvtitulerte debutalbum i den oksygenfattige kjelleren Taakeheimen Lydrike. Halvannet år senere er ALTAAR klare med to nye verk; «Tidi Kjem Aldri Att» og «Dei Absolutte Krav Og Den Absolutte Nåde». De to langstrakte låtene utgjør hver sin vinylside og angriper konvensjonell doom og metall (Corrupted, Black Sabbath, Nortt) med utgangspunkt i det klassiske psychedelia-eraet (Les Fleur De Lys, Captain Beefheart, Pink Floyd), ispedt en god dose eksperimentell støymusikk alà Daniel Menche, Luigi Russolo og Birchville Cat Motel. Samtidig inngår ALTAAR et samarbeid med billedkunstneren Sverre Malling. Som Norges ledende tegner har Malling nedslagskraft langt ut over landets grenser. Likheten mellom de to partene er at de arbeider med antydninger. Det er i de små bevegelsene de store forandringene skjer. Ubemerket over tid.

Control Voltage Khomeini – 23:20

Control Voltage Khomeni består av Ådne Meisfjord (120 Days/Serena Maneesh) og Kristian Rangnes (Monomen/Faxmaskin). Begge kommer fra en post-punk/space rock bakgrunn og fant sammen i interessen for elektroniske intrumenter. De to bestemte seg for å samle synthene og snekre slem og dyster techno. De jobber for tiden med debut utgivelsen, en to-sporet 12” vinyl. De to trekker på inspirasjon fra artister som Conrad Schnitzler, Pan Sonic, Darkthrone, Throbbing Gristle og Planetary Assault Systems.

Ost & Kjex feat. Nils Bech og Anne-Lise Frøkedal – 00:10

Det er tre år siden Ost & Kjex slapp ’Cajun Lunch’, nå er de endelig klar med ny EP og med nytt album i den berømte pipelinja. Innimellom har de holdt høyt tempo over den ganske globus, både med og uten gospel kor og gjester som Bugge Wesseltoft, Anne-Lise Frøkedal og Nils Bech, for ikke å glemme et forrykende førjulsshow med Mungolian Jet Set. Anne-Lise Frøkedal og Nils Bech tar også turen til Sunkissed denne kvelden! Ep’en ’Lulu’ kommer på smatt überheite Dyinamic mandag 18 februar. Vi tør spå at tittelsporet vil avstedkomme eforisk dansing langt inn i sommeren som kommer. Vi gleder oss til gutta slipper løs monsteret her!

Alexander Skancke 00:50

Alexander Skancke er 21 år fra Trondheim, men nå bosatt i Oslo. Til tross for hans unge alder har han allerede rukket å gi ut sin egen musikk på flere plateselskaper i tillegg til remixer for blant annet Charlotte Thorstvedt og Rune Lindbæk. Hans mørke og særegne house-stil har gjort slik at at det siste året har det vært fult opp med spilling for Alexander. Fra Hovefestivalen I Norge til klubber både i London og Berlin har dette vært et meget interessant år. Han er nå aktuell med ny EP som kommer ut på labelet Contexterrior som styres av selveste Jay Haze. Release: Early 2012

g-HA & Olanskii - 01:30

g-HA har bidratt til å slite ut flere dansesko enn noen annen dj i byen / landet de siste 20 årene, noe som kan bekreftes av Nico Coltsfoot og ferske tall i fra SSB. Han er gjerne å finne på Jaeger, Turkish Delight og ellers hvor bra house hører hjemme. Olanskii har sitt daglige virke over kart, kalendere og troppeforflyttninger på Jaeger, men en gang i måneden trekker han mot dumpa som general for sirkus Sunkissed. Gjerne etter at hans faste budbilsjåfør i fra Phonica records har vært innom med en bunke fersk vinyl. Få har vel like god kontroll på Sunkissed gulvet som disse to veteranene på verandaen.

Finnebassen – 02:30

Finnebassen har kommet som en komet på Oslo’s house himmel. Et knippe utgivelser og edits de siste årene har etablert ham langt utenfor norges grenser, med sinsyke youtube tall, topp plaseringer på Beatport og en tettpakka kalender fra Baires og Børlin til Sønday Roast på Jaeger og Sunkissed. Lavmælt og myk, men samtidig promiskøs og bassete, er dette house som behager seg inn under huden, men derfra komanderer føtter og kiling i ryggmarg. Sist Finnebassen spillte Live på Sunkissed kokte det mildt sag over. Vi gleder oss til at han skal få ta ankeretappen på årets Sunkissed:live

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Billett legges ut snart

Kommenter: