Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
16.feb | Foredrag | Dj Harvey | Blå

Fredag 17. februar:

BLÅ / RBMA / ENO / BYLARM PRESENTERER:

GRATIS/KL. 17:00/ID: xx

Foredrag: Dj Harvey (avlyst) - Jonathan Galkin (DFA) erstatter

ÅPENT FOR ALLE

DJ Harvey er desverre avlyst. Jonathan Galkin stepper inn. 

 

 

 

DJ Harvey kommer til Oslo både for å holde foredrag på Blå (arrangert av Red Bull Academy og by:Larm) og et dj-set på Blå sammen med Prins Thomas.

Harvey er, for den uinnvidde, en av dj-kulturens virkelige grand old men. Etter en ungdomskarriere som grafittiartist i Cambridge gikk interessen raskt over i en av hip hopens andre grunnpillarer: djing. Teften for det obskure, men samtidig dansbare, var overlegen – en egenskap han har beholdt og polert med åra.

Han var en av de aller første europeerne til å bringe garage, disco og house over fra USA til Europa, og dro med seg folk som Francois K og Kenny Carpenter for å spille i England. Etter å ha jobba seg opp som resident på Ministry of Sound i London, begynte han selv å gi ut obskur disko gjennom sin smått legendariske label Black Cock.

Sammen med Rub-n-Tugs Thomas Bullock står han også bak bandet Map of Africa. Få albumslipp har fått et samlet internasjonalt pressekorps til å juble like mye, og vi venter i spenning på om vi får høre noe mer fra duoen.

Kommenter: