Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
16.mai I J.BOOG | Blå

Onsdag 16. mai:

LETS DO IT AGAIN BASHMENT 2012:

220,- avg ( fra kl.22:00)/KL. 22:00/ID: 20

Live on stage all the way from Hawaii --> J BOOG

reggea - allnigheter - djs ute fra kl.18:00

Når du tenker på Compton, California er ikke sjelfull reggae det første du tenker på, snarere gangsta rap, lowridere, talkboxer og Raidersjakker.

Det var likevel her J-Boog trådde barneskoene sine, og som så mange rappere og rnb-artister fra bydelen starta han karrieren i kirka, og ved å synge Whitney Houston for familien sin. Det var derimot når han hørte Bpb Marley han skjønte hva han ville gjøre. I 2005 hooka han opp med George "Fiji" Veikoso og flytta til Hawaii for å satse på muskken, og det gikk ikke lang tid før suksessen var et faktum.

Sjelden har vi sett en reggaeartist slå igjennom med såpass mye bomber og granater som J-Boog gjorde i 2009 med superhiten "Lets Do It Again". Ikke siden Collie Buddz har en artist kommet ut av intet og satt alle dancehalls på verdensbasis i kok på den måten. Enda er denne låten en garantert dansegulvsredder om reggaekvelden din er kjedelig, og selv om J-Boog foreløpig er mest kjent for den, viste debutalbumet med samme navnet at amerikaneren har mye mer å by på.

Det hele skjer på Blå, og vi kjører grilling og easy skanking ute i bakgården fra ca. kl. 18:00, her er det gratis inngang. Bakgården stenger kl. 22:00, men da fortsetter festen og konserten med J Boog inne.
Support: Jah Ark Manifest + gjester

Sist gang J-Boog gjesta Oslo satte han heile huset i fyr og flammer, så vi regner med det ikke er noen protester å høre når vi sier: LETS DO IT AGAIN!

Ute: 18:00-22:00 (Gratis)
Inne: 22:00 -03:00
Billett salg starter Mandag 7 Mai.
Posten, 7/11, Narvesen og billettservice.no
cc: 220 + avgift

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: