Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
16. mai | (((KLB))): Paul Woolford | Blå

Fredag 16. mai:

NATT TIL 17. MAI

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

(((Kids Love Bass))) + Paul Woolford

Selveste natt til 17 Mai får vi en ettertraktet gjest som lenge har vært i bookingkikkerten vår.

Mannen som i 2005 for alvor ble et husholdt navn via låten "Erotic Discourse", og siden har vært en stabel i den elektroniske scenen gjennom stødige releases på labels som Planet E, 2020 Vision og Phonica, kommer endelig på besøk. Vi snakker selvsagt om Djen, produsenten og musikkleksikonet Paul Woolford. 


Selv om denne mannen har vært en særs relevant traver i mange år, er det vel udiskutabelt at han hadde sitt karrieremessig beste år i 2013. Med årets største house anthem "Untitled" gitt ut på Hotflush (samt rereleased på minst 2 labels til), en heit remix for Disclosure og det kritikerroste albumet "Soul Music" under sitt jungle og piratradio-hyllende alias Special Request, satte han lista latterlig høyt for hva som kan forventes selv av en etablert DJ og produsent som han selv. Nevnte album understreker også hans enorme allsidighet, og hvor dypt røttene hans går tilbake i britisk klubbkultur. Det er ingen tilfeldighet at hypede navn fra den yngre garden som Ben UFO, Midland og Joy Orbison har referert til Woolfords produksjoner og musikk-kunskap som en stor inspirasjon. På bakgrunn av suksessen høstet fra "Untitled" og "Soul Music" ble han også tidenes første, og så langt eneste, som har blitt nominert til "DJ Mag Best Of Brittish Awards" under to forskjellige artistnavn i henholdsvis tre forskjellige kategorier. Han vant forøvrig en pris for årets beste låt. Det skal bli en sann ære å få denne denne mesteren på besøk mens han er i sin gullalder, og vise han hvordan vi i Oslo danser inn nasjonaldagen vår. Vel møtt.

(((Kids Love Bass))) gjør support.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: