Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
16.mars | SHIT ROBOT | Blå

Fredag 16. mars:

BLÅ & Brilliance pres.:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

SHIT ROBOT (DFA) + Ollis & Pål Ulv (hubbabubbaklubb)

house / disko / weirdo / DFA

Sammen med The Juan MacLean og ikke minst LCD Soundsystem har Shit Robot definert mye av det klassiske DFA-soundet...

- med post-punk og kunstrock i platesamlinga, analoge synther i studio og klubbresidenser i både New York og Berlin står de for en kompromissløs og særegen stil som både indiekids og househoder kan digge.

Selv om Shit Robot har holdt på som DJ lengre enn de fleste, var det først i 2010 han ga ut debutskiva “From The Cradle To The Rave”, og tittelen kunne ikke vært mer treffende. Alt fra tidlig syrete techno, house fra den gyldne eraen og nåtidens sjangerkrysninger ble fletta sammen til en ren klassiker av et klubbalbum. Samarbeid med Alexis Taylor (Hot Chip) og James Murphy (LCD Soundsystem) hjalp selvfølgelig også på popsensibiliteten.

For tiden holder han seg aktuell med singler, remikser og spillejobber i alt fra Frankrike til Mexico. Så det er bare å kjenne sin besøkelsestid når turen går innom Leüthenhaven. Et av vårens store klubbhøydepunkt!

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Kommenter: