Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
16.nov | Ungdomskulen | Blå

Fredag 16. november:

+ Support: Dråpe

CC:130+avg/KL. 20:00/ID: 20

Ungdomskulen + Dråpe

Stockhaus holder klubb etter konserten og ut natta!

Bergen-bandet Ungdomskulen består av Frode Kvinge Flatland, Kristian Stockhaus og Øyvind Solheim. Disse fant hverandre 1998, da de gikk på samme skole.

 I 2003 bestemte de seg for å satse på musikken, og siden da har de kommet ut med 2 fullverdige plater (Cry Baby: 07, Bisexual; 09), som har fått god kritikk i internasjonale magasiner. Om du har spilt FIFA fra 2009, har du sikkert hørt låta «Modern Drummer», der musikkvideoen fikk en 5 plass på lista til MTV2, over de beste indie videoene. Trioen har spilt hundrevis av konserter i hele 17 land!

Ny singel kan høres her:

http://stereogum.com/1130692/ungdomskulen-askefast-video/mp3s/

 

Dråpe:

Dråpe slapp sin første utgivelse høsten 2011, en EP med fem sanger fulle av vektløs drømmepop, fargerik støy, sol og kjærlighet.

2011 var fullt av gode ting som konserter på by:Larm, Øyafestivalen, Slottsfjell, Hove, Trondheim Calling og Pstereo, massevis av positiv omtale i blogger og på nettsteder samt en stadig økende fanskare.

NRK Lydverkets anmeldelse etter konserten på Hovefestivalen 2011: Dråpe har rukket å imponere mange med sitt musikalske uttrykk, der My Bloody Valentine-støygitarer og -monotoni møter svært drømmende og svevende popmelodier som nærmest får en til å fly.

For øyeblikket skriver de sitt debut album, som slippes neste år.

Kommenter: