Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
16 okt | Hammer & Hersk | Blå

Tirsdag 16. oktober:

CC:100+avg/KL. 21:30/ID: 20

Hammer & Hersk - Releasekonsert!

Hammer & Hersk er Arild Hammerø (f.1982) og Daniel Herskedal (f.1982). Debutplaten Flåte slippes 5.oktober på selskapet NORCD. I Heyerdahlsk ånd seiler duoen ut på flåteferd, kun med tuba og gitar som årer.

Lyriske melodier og forblåste toner vever seg sammen som bølger på storhavet. Duoen har trosset alle vitenskapsmenn som sier at et ensemble bestående av gitar og tuba er umulig. Gitaren tar faktisk ikke inn for mye kondens fra tubaen som så resulterer i surt brakkvann, men blir derimot styrket av messingvibrasjonene!

Denne revolusjonerende oppdagelsen vil Hammer & Hersk presentere for deg 16.oktober på Blå, når de spiller sitt eget materiale fra platen Flåte.Som festseil tar de med seg fiolinisten Susanne Lundeng, som bidrar med ekstra nordnorske knop. Velkommen om bord!

 
Arild Hammerø (gitar) er aktiv musiker i flere sammenhenger, bl.a. sammen med  Ost & Kjex  og Jens Carelius, og som soloartist. I 2008 slapp han albumet ”Dagen som Gryr”, og komponerte i 2010 bestillingsverket ”Bjørnsound” til Norsk Litteraturfestival.
Daniel Herskedal (tuba) spiller i flere norske og utenlandske band, og slapp debutplata "City Stories" i 2010. Han var JazZtipendiet i Trondheim Jazzorkester i 2010/2011, og skrev bestillingsverket "Dagen Etter" til Soddjazz i 2012. I 2013 er han plukket ut til å være med i det internasjonale lanseringsprogrammet "Take Five: Europe".

Kjøp billett »

Kommenter: