Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
17.august | Bjørn Eidsvåg | Blå

Fredag 17. august:

UTEKONSERT:

CC: 275 + avg/KL. 19:00/ID: 20

Bjørn Eidsvåg med band + Monica Heldal

Bjørn Eidsvåg er en bauta i norsk musikk, og igjen står han foran en hektisk sommer på veien.

Siden debutalbumet i 1976, har Bjørn turnert Norge på kryss og tvers utallige ganger, og beriket oss med 24 album som tilsammen har solgt over 1,5 million eksemplarer.

Bjørn Eidsvåg startet som ræddisteolog, men ble etter hvert allemannseie på 90-tallet. Mange av tekstene handler om tro, håp og tvil. Bjørn ransaker seg selv, menneskelige problemstillinger og samfunnet. Bjørn er opptatt av at det vi mennesker kaller ingenmannsland egentlig er allemannsland. Han mener at vi alle til en viss grad går og bærer på en usikkerhet, tvil og til tider vonde selvransakelser. Derav Allemannsland. Samtidig finnes det håp og tro på mennesket. Bjørn Eidsvåg har klart å treffe en nerve i det norske folk. Han har pondus. Han er vår Bjørn på ett vis.

I sommer har Bjørn gjort noen endringer i bandbesetningen, og har med seg følgende eminente musikere: Anders Engen og Palle Krüger på trommer, Bjørn Holm på bass, samt Geir Sundstøl og Per Borten på gitarer.

Kjøp billett »

Kommenter: