Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
17.juli | Pentagram (US) | Blå

Torsdag 17. juli:

KONSERT:

CC:300+avg/KL. 21:00/ID: 20

UTSOLGT: Pentagram (US) + Pet The Preacher (DK) + Spectral Haze

Billettsalget er i gang!

PENTAGRAM (US)

Trenger vi egentlig å si så mye om denne gjengen? Amerikanske Pentagram returnerer til Oslo! Bobby Liebling og gjengen slipper nytt album i 2014 og vi håper å høre både nytt og gammelt fra denne legendariske gjengen.

PET THE PREACHER (DK)
Danskene kan dette med stonerrock de også! Med to fullengdere under beltet på kredible Napalm Records og nådeløs konsertvirksomhet er dette virkelig et av bandene man burde regne med i fremtiden.

SPECTRAL HAZE
Spectral Haze består av Spacewülff, Sonic Slöth, Celëstial Cöbra og Dôomdögg, og har de siste årene overkjørt Oslo-publikummet med en rekke maktdemonstrasjoner av tung romfartsrock. Under årets Infernofestival ble de av Tiger og Fysisk Format presentert som et av de tre drøyeste og beste bandene i byen. Oppvarming for band som Dead Meadow, White Hills og NAAM, samt en saftig demo som allerede har rukket å bli et par år gammel, har overbevist mang en headbangende konsertgjenger om det samme. Selv omtaler de syslene sine som Psyched Out Doom Rock Rituals. Debutskiva skal etter sigende være ferdig innspilt.

https://www.facebook.com/SpectralHaze

Kjøp billett »

Kommenter: