Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
17. Mai-fest på uteserveringen! | Blå

Fredag 17. mai:

Gratulerer med dagen!

GRATIS!/KL. 12:00/ID: 20

DEN STORE 17. MAI-FESTEN!

FULL FRES HELE DAGEN FRA KL.12:00!

Gemini Corpulenti (Henri Le Coq og Le Capitain) inviterer tradisjonen tro til storslagen fest på nasjonaldagen og tar med seg haugevis med gjester, bl.a. Klubb X-Hansen og Diskorama!

Du slipper ikke unna i år heller. Det er på Blå det skjer!

DJ GEMINI CORPULENI & EN HAUG MED ANDRE GJESTER!

2012 holdt ikke det det Maiaene vagt lovte og blåste oss av kartet. Vi skjønner at de av dere som tror på det mølet der har en blæst hver gang det nærmer seg et rundt år, men hvis dere kunne hjelpe resten av oss å løse klimakrisa istedet for å ralle rundt med krystaller hadde det vært veldig hyggelig.

Nuvel, nok ranting, for dette skal være en gledestekst! Havnivåene har foreløpig ikke nådd over Rådhuskaia, ei heller har Akerselva gått fra forstanden, så tradisjonen tro er det en glede for BLÅ og Brødrene Holck å invitere til den årlige 10-timers sprinten i cavakonsum på uteserveringa. Som vanlig tonesetter Gemini Corpulenti kalaset med det siste innen guilty pleasures, megakredibel disko, 17.mailåter, gamle marsjer, vals, rondo og suiter. Funk/soul/disco (den dølleste stilbetegnelsen noensinne) blir det sikkert litt av også...kanskje til og med litt sånn R´n B. I tillegg til den hvite tvillingstjerna hvis ego tynger såpass at hele greia er iferd med å implodere kommer det gjester for å bistå i å gjøre dette til den sedvanlige minnesverdige anledningen ingen husker noe av. Kanskje kommer onkel Toft også!

I år, som så mange år tidligere, er det Gemini Corpulenti, ved Henri LeCoq og LeCapitain som står som impresarioer.  Moroa starter på uteserveringa i 14 – tiden med cavafylte toner fra tvillingene før det fylles på med diverse gjesteslots utover kvelden – Bli ikke overrasket om det plutselig blir Body & Soul-stemning her for dette er virkelig vårens vakreste eventyr!

Etter endt show ute vil festen trekke inn i 23-tiden. Her vil det bli diskofest med DISKORAMA!

Musikkprofilen er mildt sagt variert, og for en gangs skyld er det greit å komme med requests….ikke det at vi kommer til å høre på deg, men du skal få slippe å få fingeren i trynet i alle fall.

Vel møtt, og gratulerer med dagen!

Video:

Kommenter: