Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
17.mai | FEST! | Blå

Torsdag 17. mai:

GRATULERER MED DAGEN!

GRATIS/KL. 10:00/ID: 20

17.MAI-FEST PÅ UTESERVERINGEN!

FULL FRES HELE DAGEN FRA KL.10:00!

Du slipper ikke unna i år heller. Det er på Blå det skjer!

DJ GEMINI CORPULENI
& EN HAUG MED ANDRE GJESTER!

Nasjonaldagen har lange tradisjoner på Blå. Siden oppstarten har lokale helter satt sitt preg på pølsefesten, og festen på uteserveringen har nådd legendestatus på grunn av den episke feelgooden som oppstår når bunadskledde blondiner og oppstæsja hipstere møtes i felles livsutfoldelse etter å ha lidd seg gjennom Oslo Sentrum: Selv om det blir fullt på Blå 17. Mai finnes det alltid plass til en til, og det blir aldri så klaustrofobisk som Karl Johan uansett.

I år, som så mange år tidligere, er det Gemini Corpulenti, ved Henri LeCoq og LeCapitain (Oslo Live/Hemmelig Nettverk osv osv osv osv) som står som impresarioer. Tvillingene har i år fått med seg DJ Gaute (Oslo Live/Jæger) for å smelle sammen et fyrverkeri av en dag på uteserveringen. I tillegg er Blå så heldige å få besøk av guttene i People Love Music.

Moroa starter på uteserveringa i 14 – tiden med cavafylte toner fra tvillingene før det fylles på med diverse gjesteslots utover kvelden – Bli ikke overrasket om det plutselig blir Body & Soul-stemning her for dette er virkelig vårens vakreste eventyr!

Etter endt show ute vil festen trekke inn i 23-tiden. Her vil det bli et nasjonalromantisk bonanza med People love music, DJ Gaute og Gemini Corpulenti i naturlig trespann.

Musikkprofilen er mildt sagt variert, og for en gangs skyld er det greit å komme med requests….ikke det at vi kommer til å høre på deg, men du skal få slippe å få fingeren i trynet i alle fall.

Vel møtt, og gratulerer med dagen!

Billett kjøpes i døra

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Caroline:

    27. April 2014, kl. 13:28

    Er det mulig å bestille bord??

Kommenter: