Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
17. OKT | JEREMIH (US) + SKAMLØST (DJ CHALI & MATHIAS RØDAHL) | Blå

Onsdag 17. oktober:

Konsert & Klubb

295 + AVG/KL. 21:00/ID: 20

Jeremih (US)

+ KLUBB SKAMLØST (DJ CHALI & MATHIAS RØDAHL)

R&B-toget ruller og går med stadig økende fart her i landet om dagen, og etter en sommer med besøk fra både The-Dream og Frank Ocean (selv om det var kort), kommer nå en av årets virkelig store R&B-overraskelser til Oslo og Blå, onsdag 17.oktober.

Dog overraskelse og overraskelse, 25 år gamle Jeremih fikk en brakhit med "Birthday Sex" allerede i 2009, en debut som sikret over en million solgte singler i USA. Låta ble remikset av 50 Cent, som også hjalp til da Jeremih fulgte opp med den enda mer suksessfulle "Down On Me" ett år senere.

Jeremih sine to album har på sin side ikke fungert like godt, og heller ikke fulgt opp det gode nivået på hitsinglene hans. Men alt dette fikk derimot en brå vending i sommer, da sangeren slapp den DJ Drama-hostede mixtape-sjokkbomben, "Late Nights", som utvilsomt er en av de senere årenes mest interessante og nyskapende R&B-utgivelser.

- Late Nights byr på gjestevers fra hyggelige folk som Gucci Mane, 2 Chainz, Fabolous, E40 og Twista, men Jeremih styrer definitivt egen skute, og det virker nærmest umulig at dette er den samme Jeremih som slapp to middelmådige album i 2009 og 2010. Med den «nye R&B-en» i vinden om dagen, er Late Nights en utgivelse som fortjener langt mer oppmerksomhet enn den hittils har fått, og jeg er redd for at hans mer typiske R&B-image (ingen indie-cred her i gården) kan stå i veien for nettopp dette. Men stol på meg, du driter deg ut hvis du ikke sjekker ut Late Nights, så legg fra deg Frank, Terius og Abel, og ta sjansen på litt Jeremih i helgen....it will probably get you laid daaa, skrev Mathias Rødahl blant annet om Late Nights i sin Natt&Dag-anmeldelse, og rullet terningkast 5.

Rødahl sørger forøvrig for lekker R&B og slow jamz på platespillerne både før og etter konserten sammen med sin makker, DJ Chali. De to myke mennene utgjør duoen Skamløst, som har som formål å spre kjærleikstoner til det norske folk via babymaking-tunes, samt oppfordre til generell uanstendig oppførsel med sexy dansegulvfyllere

Kjøp billett »

Kommenter: