Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
17.Okt | The Low Frequency In Stereo | Blå

Torsdag 17. oktober:

KONSERT:

CC:130+avg/KL. 20:00/ID: 20

The Low Frequency In Stereo + LOVELOVELOVE

The Low Frequency er endelig tilbake!

The Low Frequency In Stereo

Det bejublede Haugesunds-bandet The Low Frequency in Stereo ble nok en gang hyllet av anmeldere fra inn- og utland med sitt forrige album Futuro. Nå avsløres planene om et femte studioalbum, som vil komme ut 4.oktober!

Bandet startet tilbake i 2001 i Haugesund og bandet, ikke byen, har blitt omtalt som å ha en fot i Pompeii og en på månen. De har gått veien fra å være et eksperimenterende instrumentalt lo-fi postrock-band som Pitchfork omtalte som "Psych-Garage Gronemeisters" til å gå ut i full blomst som et fokusert og låtbasert rockeband med drivende låter som går fra det mørke til det dansbare.

Lie, Haaland og Andersen er bandgründerne som senere har blitt flankert av Clementsen og Frøkedal som også er kjent fra The Megaphonic Thrift.

 

LOVELOVELOVE 

Rundt februar 2012 ble LOVELOVELOVE grunnlagt av Simon Bergseth, som et prosjekt ved siden av hovedbandet Aristillus. Etter kort tid utviklet det seg til å gå fra et lite sideprosjekt til å bli det nye store.

I august 2012 slapp de deres første utgivelse, en deilig shoegazy/postrock-ish liten sak kalt ’Your Heart Stops With The Beat EP’, produsert av Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, The Lionheart Brothers). Kvintetten har blant annet gjort en support for sitt store idol Omar Rodriguez Lopez (The Mars Volta), og ble håndplukket av Sondre Lerche som support på Rockefeller, samt spilt på Øyafestivalens Camp Indie og Klubbøya.

Bandet består nå av Simon Bergseth, Edvard Seim, Axel Skalstad, Ida Holmen og Hanna Furuseth, en musikalsk sammensveiset gjeng som sammen har tatt bandets intensjoner og musikalske nivå til nye dimensjoner, med bakgrunn fra alt fra black metal til frijazz. Nyåret 2014 slipper LOVELOVELOVE sitt debutalbum på selskapet Kakao Musikk; en drøyt 50 minutter lang plate med deilig, suggererende pop, med referanser til improvisert musikk og støyende post-rock – Ta vel imot LOVELOVELOVE.

Kjøp billett »

Kommenter: