Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
17.SEPT | MØSTER! + BARBEROS (UK) | Blå

Onsdag 17. september:

KONSERT:

CC:160+avg/KL. 20:00/ID: 20

Klubb Vriompeis: Møster! + Barberos (UK)

Med medlemmer fra Motorpsycho, BigBang og Elephant9

Etter en hektisk festivalsommer med så vidt forskjellige arister som Röyksopp/Robyn, Lars Vaular, Datarock og Bushman’s Revenge, er Kjetil Møster nå klar for å dra på releaseturné for album nr 2 med sitt favorittband, Møster!

Kjetil Møster – saksofon
Hans Magnus ’Snah’ Ryan – gitar
Nikolai Eilertsen – el.bass
Kenneth Kapstad – trommer

Med seg har han legendariske Hans Magnus ’Snah’ Ryan, vitarist/vokalist i Motorpsycho, Nikolai Hængsle Eilertsen, bassist i Elephan9 og BigBang, og allestedsværende trommeslager Kenneth Kapstad, også fra Motorpsycho og Grand General.

Bandet ble opprinnelig startet som et bestillingsverk til Kongsberg Jazzfestival 2010, og gav ut sitt første album ’Edvard Lygre Møster’ i mars 2013, til unisont svært positive kritikker. Albumet kom på listene over topp 5 debutalbum samt topp ti album i 2013 i New York City Jazz Records, og i
tillegg en fin 6. plass over årets album i Prog Magazine.

Album nr 2 gis ut på Hubro 12. september, og bandet har med dette, som tittelen ’Inner Earth’ antyder, tatt et godt steg over i prog-leiren, men har fortsatt godt ivaretatt en vesentlig grad av jazzens improvisasjon og psykedeliaens lydteksturer. Med utstrakt bruk av instrumentarium, forsterkere og effektpedaler, vil Møster, Ryan, Eilertsen og Kapstad ta deg med på en høylydt og intens reise til jordens indre.

 

BARBEROS
Denne bristiske trioen som har Liverpool som arnested maner frem polyrytmisk, progressiv elektronisk noise rock (phew!) og leverer varene hver gang med sitt særdeles frekke og sparsommelige oppsett med to trommiser og en synthansvarlig.
Bandet startet opp i 2008 og har turnèrt nesten kontinuerlig siden den gang med artister som Charles Hayward, Melt Banana, Kayo Dot, Dälek, Action Beat og en haug andre kredible navn.

Kjøp billett »

Kommenter: