Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
18.august | Klubb Full Pupp med band | Blå

Lørdag 18. august:

KLUBB

100,-/KL. 23:00/ID: 20

FULL PUPP: Prins Thomas og Orchestra of Spheres [live]

Prins Thomas sin faste månedlige klubb

Månedlige har disko dj og produsenten Prins Thomas klubb på BLÅ. Han har med gjester fra labelen Full Pupp og fra utlandet.

Denne gangen har han med seg Orchestra of Spheres (NZ). Disse tar deg med til høyere dimensjoner der du kan finne matematiske rytmer med ett kaotisk lydmønster. Orchestra of Spheres fant hverandre i 2009, og i løpet av sin korte eksistens har de allerede rukket å skaffe seg en kult-lignende fanskare. Bandet blir påvirket av alt fra frijazz til minimalistisk klokkespill. Orchestra of Spheres er også kjent for å bruke hjemmelagde instrumenter for å skape en kosmisk danse-atmosfære.

Full Pupp bekjenner seg til en stolt tradisjon. Musikken og folka, det er det det handler om. Blå skal igjen bli et åsted for drøy disko, sløy techno og gæli house. Trolig vil det bli mye latter, mange hi fives, og smil herfra til månen. Thomas har nettopp kommet hjem fra en 10 dagers japanturnè, og er spillevarm så det holder. Hr Haa stiller med butte klubber, sticks and stones, og vil varme opp huset første del av kvelden. Forvent overdådig musikk i en to-tre sjangre. Kanskje fire.  

Velkommen til Full Pupp!

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: