Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
18.feb | Litteratur på Blå: Lyrics by Daniel Kvammen & Unnveig Aas | Blå

Tirsdag 18. februar:

Litteratur på Blå:

30,-/KL. 19:00/ID: 20 år

Lyrics by Daniel Kvammen & Unnveig Aas

Hver Tirsdag kl. 19 inviterer Litteratur på BLÅ til debatter, samtaler og intervjuer på BLÅ. Vi skal ha plass både til den dype, trege samtalen om den litteraturen som står i fare for å drukne i dagspressens stadig høyere tempo, men også være et sted for de aktuelle debattene.

Hvordan blir en sangtekst til? Hva skiller en sangtekst fra et dikt i en bok, og hvor vil den norske visesangen?  Litteratur på Blås Åse Sjøstrand snakker med to unge singer-songwriters som har ulik tilnærming til det å skrive. Det blir god stemning på Blå når Oslos nyeste tilskudd til folkscenen snakker om å skrive og presenterer tekstene sine, både med og uten musikk.  Unnveig Aas (f. 1990) er artist og forfatter.

Unnveig beskriver musikken sin som «skranglete folkpop». Hun har varmet opp for folklegenden Judy Collins og har blitt sammenlignet med artister som Laura Marling og Ane Brun. I vår gir hun ut boken Mannen er vakker fra livet og opp sammen med Linda Therese K. Utstøl.

Daniel Kvammen (f.1988) er låtskriver og artist. Siden hans første singel Inga Vega Utanom ble sluppet i november i fjor har han rukket å få rikelig med hederlig omtale, spilt utsolgte konserter og blitt booket til festivaler som Vinjerock, Slottsfjell og Øya. «Hugsa du den gongen eg raserte stuggi di? Drita full og høg på sjalusi» synger Kvammen, og viser med det en nærhet og oppriktighet som gjør tekstene hans verdt å merke seg.

Billett kjøpes i døra

En kommentar:

 1. 1.

  E.J. Laughter:

  18. February 2014, kl. 06:33

  Hey, I’m a big fan. I appreciate the parts of your site that are in English. But unfortunately I do not speak Norwegian. But keep up the good music.

  Your friend in America,
  E.J.

Kommenter: