Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
18.feb | SUNKISSED:LIVE | Blå

Lørdag 18. februar:

I samarbeid med By:Larm

180 + avg / 150 m.pass/KL. 22:00/ID: 20

SUNKISSED:LIVE: LINDSTRØM, 120 DAYS, PUNANI SS, CARMEN VILLAIN

G-HA & OLANSKII, RONNY RABALDER, HENRI LE COQ & LE CAPITAN

Sunkissed:Live er trofast som Sunkissed's faste høydepunkt. Det er den ene gangen i året vi setter av hele kvelden til å fokusere på norske artister vi elsker. Og ikke minst er det Sunkissed i full live versjon!

Live:
LINDSTRØM
120 DAYS
PUNANI SS
CARMEN VILLAIN

Djs:
G-HA & OLANSKII
RONNY RABALDER
HENRI LE COQ & LE CAPITAN

I år troner Hans-Peter Lindstrøm på toppen av plakaten. Mannen som mer enn noen andre har satt norsk elektronika på kartet har gjort det igjen med albumet Six Cups Of Rebel. Nå er han klar for å detonere gulvet på Sunkissed igjen. 120 Days har også et rykende ferskt album i snippsekken. På II klarer de å være både mørkere, og om mulig enda mer Sunkissed enn før. Salvador Sanchez og Hele Fitta står for årets mest outrerte og energiske innslag i form av Punani SS. Funkpop slik det bør gjørs rett og slett. Live delen krones med Carmen Villain, som åpner ballet med sitt alternative og psykedeliske pop univers.

g-HA & Olanskii tar siste vals denne kvelden. Paret som har styrt Sunkissed skuta med myndig hånd gjennom årene har en egen evne til å løfte taket nede i dumpa! Før og mellom bandene tar tre andre fra Team Sunkissed til spakene, i form av Ronny Rabalder, Henri Le Coq og Le Capitan

 

22:30 : Carmen Villain

Etter altfor mye reising måtte Carmen låse seg selv inne for å skrive musikk. Der satt hun og skrev, programmerte trommer og pyskedeliske rytmer og spilte inn skitne slingrete gitarer. I over et år har hun jobbet med et album, som er produsert av Emil Nikolaisen (Serena Maneesh) samt to låter produsert av Prins Thomas (som forøvrig og har levert en remix som om kort tid blir å finne på 12"). Resultatet er pop innhyllet i klaustrofobiske og melodiøse støykaskader med referanser til Bad Moon Rising-perioden til Sonic Youth og tidlig Royal Trux. 

23:20 : Punani SS

Punani SS er i utgangspunktet duoen Salvador Sanchez (tidligere Darkside Of The Force) og Hele Fitta (tidligere Snuten) - et frirom hvor to eldrende hiphoppere kan boltre seg med eksentrisk funkpop for dansegulvet, med et roterende galleri av gjestevokalister fra såvel Mungolia som Tåsen og Pomona. Under arbeidet med en EP som etterhvert har mutert til en (kommende) tolvtommertrilogi og et mulig album, har de dessuten tatt noen avstikkere for å remikse artister som Nils Bech, King Midas, Hanne Nabintu Hærland (!), Kong Sverre og Alabamarapperne G-Side. Live har de til nå kun avholdt et håndfull kaotiske karaokekvelder med gjester som Pål Strangefruit og Ando Woltmann. Se ikke bort fra at opptil flere av disse (og kanskje noen andre i tillegg) dukker opp i kveld også. Ikke minst blir dette debuten for bandutgaven av Punani SS, med gjestemusikere på strenger og MER PERKUSJON ENN NOENSINNE FØR.

00:10 : 120 Days

Jonas Dahl, Arne Kvalvik, Kjetil Ovesen and Ådne Meisfjord kom endelig med 120 II i fjor. Oppfølgeren til den selv titulerte bautaen av et førstealbum, tok bandet både et mørkere og om mulig mer intenst sted en tidligere. Guitarerer, bass og tromer er byttet ut med synther i det både dystopisk øde, men like fullt menneskelige og organiske lydbilde. Her er det like mye lov å nikke med hodet mens hjernebarken vrir seg, som det er å danse sokkene av seg med henda i været. For det er lite som er likgjyldig når 120 Days tar til scenen og klemmer mørkets fyrste ut av gamle synther over en taktfast stortromme.

01:20 : Lindstrøm

Hans-Peter Lindstrøm slipper sitt fjerde solo album 6 februar. Mannen som mer enn noen har satt norsk elektronisk musikk på verdenskartet, leverer som sedvanlig både en kurvball og et komplekst mesterverk av retro-futurisme. Six Cups Of Rebel er en plate som kanskje er mer komfortabel på lækker hjemmestereo, enn på store mørke klubber. Samtidig vet vi at den energien Hans-Peter klemmer ut når han tar til scenen er udiskutabel. Her er vel Six Cup's retning mot det maximale en aldri så liten pekepinn om hvor det bærer. For det er alltid stort å få Hans-Peter til Sunkissed:live! Det vitner de tre forgående møtene om.

02:10 : g-HA & olanskii

Sunkissed's tohodede troll tar grep om inspurten på Sunkissed:live. De har i over et tiår myndig styrt skuta, som til tider har tronet som en av Scandinavias største house klubber. En gjevn strøm av internasjonale navn har fått levert habil oppvarming fra disse to, men det går heller ikke upåaktet hen når de først setter seg fore å sette skapet på plass i eget hus. Litt erfaring fra å traktere mixmasteren har de tross alt plukket opp gjennom tilsammen 35 år med spilling over det ganske land, samt sagnomsuste klubber som Panoramabar, Robert Johnson og Fabric. 

 

vœr sunkissed : www.sunkissed.no


Neste Sunkissed : 28 april
ERNESTO FERREYRA [Cadenza]
g-HA & Olanskii
+ fler

Billetter finner du på www.billetservice.no fra o.m fredag 10 februar.
Rabatterte billetter for By:Larm pass holdere kan kjøpe i billettluken til By:Larm.

 

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no

Billett legges ut snart

Video:

Video:

Kommenter: