Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
19.april I Musikkforum | Blå

Torsdag 19. april:

Norsk komponistforening og NOPA pres.:

Gratis /KL. 19:30/ID: 18

Musikkforum: 110% musikkdedikert

Eirik Kydland (ENO) intervjuer Anne Hilde Neset (The Wire/NyMusikk). Etter 16 år som ambisiøs musikkskribent og kurator i et av verdens ledende magasin for alternativ musikk, vender Anne Hilde Neset hjem for å overta som kunstnerisk leder for Ny Musikk.

Hvilke erfaringer har Anne Hilde gjort seg fra arbeidet med The Wire? Hva skal til for å lage et relevant musikkmagasin? Hvilke tanker har Neset om den norske musikkscenen, om konsertkuratering og sjangermangfoldet som preger musikken i dag?

 Få med deg dette unike redaktørmøtet og få innsikt i alt fra meningen med ulljakka i eksperimentell musikk til musikkritikkens fremtid og potensialet som ligger i dagens musikkbransje.

 Samtalen er brennaktuell for alle som vil lære mer om hvordan alt fra pop til samtidsmusikk kommuniseres, formidles og iscenesettes i vår tid.

Anne Hilde Neset er påtroppende kunstnerisk leder i Ny Musikk i Oslo. Hun er også redaktør og bidragsyter til  The Wire magazine og grunnlegger av kunstorganisasjonen Electra. Hun har forelest ved en rekke universiteter i USA og England. I tillegg har Neset vært programleder i BBC 3 og er fast gjest på BBC 6 Freak Zone

 Eirik Kydland er redaktør for musikkmagasinet ENO og musikkansvarlig i Bergens Tidende. Han er utdannet journalist, og har bakgrunn fra blant annet Dagsavisen, Dagbladet, P2 og Studentradioen i Bergen.

Etter debatten er det gode muligheter for å ta et glass og få med seg de psykedeliske noise-rockerne i A Place To Bury Strangers fra NYC.

Kommenter: