Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
19.juni I Sommerfest | Blå

Tirsdag 19. juni:

Ballade.no og Musikkforum pres.:

Gratis!/KL. 19:00/ID: 20

Sommerfest: Next Life, Bandik Baksaas Band

+ Dj Tony Wilson

Musikkforum har denne våren hatt debatter og samtaler på BLÅ. Nå står sommeren for tur og det skal markeres med GRATIS musikk og underholdning.

NEXT LIFE har vært en godt holdt hemmelighet i den norske undergrunnen i mange år, men har oppnådd kultstatus i Europa for sin eksplosive elektroniske metall. Med sitt tredje album har Next Life multiplisert sin intensitet samtidig som de har blitt mer tilgjengelige: For første gang i historien har de nemlig fått en trommis av kjøtt og blod!
En konsert med Next Life er en visuell og lydmessig opplevelse med sensasjonell egenart!

Bendik Baksaas Band

Bendik Baksaas vokste opp som bandmusiker i Proviant Audio og Shimmering. Bandene ga ut sin debutplate i henholdsvis 2011 og 2010. Gjennom tre år spilte han med disse gruppene på festivaler som Hove, Øya, Slottsfjell, Kongsberg Jazzfestival, by:Larm og ekstremsportveko på Voss. 

 Etter å ha levd som bandmusiker startet Baksaas i 2011 å fremføre sin egen musikk med liveband. Musikken er inspirert av hiphop og disko, med røtter både i det organiske søttitallet og moderne elektronisk musikk. Med forbilder som J Dilla, John Coltrane, Michael Jackson og Patrice Rushen, er musikken eklektisk. Den gjennomgående faktoren er en kompromissløs svart groove.

Kommenter: