Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
19.sept | Elvelangs | Blå

Torsdag 19. september:

KONSERT | KLUBB | UTESERVERING:

GRATIS/KL. 19:00/ID: 20

Elvelangs 2013: Tom Roger Aadland + DJ Gemini Corpulenti

Et sikkert høsttegn er alle folkene som går nedover Akerselva hvert år med Blå som en perfekt endestasjon. Her byr vi på gratis konsert og klubb, samt åpen uteservering.

20:00 | AKKS PRESENTERER: VANITY VANISHED

Vanity Vanished har sitt utspring i en garasje på Dikemark, et mer eller mindre glemt tettsted utenfor Asker. Sammen skaper de eksplosiv rockepunk, med en god dose inspirasjon hentet fra slutten av 70- tallet. Dette serveres som en energibombe i liveformat.

En av landets mest lovende vokalister fronter dette unike bandet som også består av en hardcorepønk, en selvbenektende indiehomo og en Yes-mann. Fra skrytelista an det blant annet nevnes at Vanity Vanished har spilt på Slottsfjellfestivalen, tatt en DIY-turné i England, og har vunnet DeathMatch 2012. Bandet tilbrakte sommeren i studio, og er dermed klare for en fuktig konserthøst.

Soundcloud:https://soundcloud.com/vanity-vanished
Facebook:https://www.facebook.com/VanityVanished
Urørt: http://www.nrk.no/urort/artist/vanity_vanished/default.aspx

 

21:30 | TOM ROGER AADLAND

Rockepoeten Tom Roger Aadland ble lagt merke til for alvor da han gjendiktet og sang Bob Dylan på nynorsk på albumet «Blod på spora». Da hans nyeste CD «Fløyel og stål» kom ut sist høst, havnet låten «Min beste ven på ein dårleg dag» fort på A-lista på P1, og albumet fikk strålende kritikker. «Låtskriver og formidler i særklasse» og «et av høstens beste album», var blant karakteristikkene av plata, som anmelderne trillet terning fem og seks for.

På Elvelangs-konserten i vil Aadland framføre en blanding av Dylan på nynorsk og egne låter.

 

22:30 | DJ GEMINI CORPULENTI

Henri Le Coq & Le Capitan (Sunkissed, Nightflight, BLÅ) Blås hoffdjer dras nok en gang ut av kjølelageret for å håndtere dansegulvet under årets Elvelangs. DJ-Oslos svar på Dupont & Dupond har i en årrekke tatt ansvar når Blå skal på sjarmoffensiven, og i kveld er intet unntak. Kåbbåidisko, skamløse edits og beintøff dansemusikk fra øverste hylle står på reportoaret når Blå byr opp til Elvedans!

Kommenter: