Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
19. sept | (((Kids Love Bass))) | Blå

Fredag 19. september:

Klubb:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

(((Kids Love Bass))) - All Night Long

DJ NUHHH, SETH SKIZZO & SKANKIN EARL

Huhei, da var det dags igjen. Takk till alle som var med å feire vårt 5-års jubileum i Juni med Ikonika & DVA, det var stort! I bursdagsnaricissismens ånd fortsetter vi å feire ved å kun spille selv hele kvelden. Det skjer ikke så alt for ofte, og vi har en haug med godsaker spart opp over sommeren som vi gleder oss til å slippe løs på BLÅs eminente dansegulv.

(((Kids Love Bass))) ble stiftet sommeren 2009 da Dj Nuhhh & Seth Skizzo skulle ha sin første gig sammen i The Villas Sweatshop. Det som i utgangspunktet skulle være en "one-night-only"-affære utviklet seg raskt til å bli et permanent samarbeid. Et tredjemedlem ble senere tatt inn i varmen da langtidsvenn og bassentusiast Skankin Earl for alvor begynte å vise teft med sine produksjoner og djing. Etter å ha spilt på en rekke av landets festivaler og hovedstadens elite av nattklubber, fikk de sommeren 2011 endelig slippe til som første norske dj-kollektiv bak platespillerne på Londons eminente tastemaker-kanal, Rinse FM. (((KLB))) har alltid handlet om å ikke låse seg fast til en bestemt sjanger, men de er kjent for å vasse i gråsonene av sjangere som UK Funky, Techno, Afro House, såvel som ettermælet av Dubstep. Listen av artister de har booket og spilt sammen med understreker denne musikkbredden. Her finner man alt fra navn som FunkinEven, Ms Dynamite, Todd Edwards, Bok Bok, Cosmin TRG og Omar S. De markerte nylig sitt 5 års jubileum her på BLÅ, og trioen ser frem til en ny epoke med enda bass, vill perkusjon og utfordrende musikk. 

https://www.facebook.com/kidslovebass

Billett kjøpes i døra

Kommenter: