Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
2.april | Avlyst: Farao | Blå

Onsdag 2. april:

KONSERT:

Gratis/KL. 20:00/ID: 20

Avlyst: Farao (N/UK)

EN AV ÅRETS STORE NYKOMMERE!

Farao er legant og oppfinnsom indie fremført av en troverdig og utrolig lovende artist. Bak navnet Farao finner vi norske Kari Kamrud Jahnsen.

Hun flyttet fra Oslo til London for tre år siden for å satse på musikkarrieren, og har det siste halvåret hatt tung rotasjon på engelsk og tysk radio, inkludert BBC Radio 1, 2 og 6 Music, med singlene 'Tell A Lie' og 'Skin'.

2013 var et særdeles travelt år med 78 konserter i 11 forskjellige land. Farao turnerte med artister som Moddi, Ásgeir Traustí og Karl Hyde (Underworld) i tillegg til å spille en rekke solokonserter og festivaler i både Norge, England og Tyskland.

2014 starter med opptredener på Eurosonic i Nederland før turen går innom Trondheim Calling og Bylarm før turen går videre ut i Europa igjen.

Farao og singelen 'Tell A Lie' er valgt som en av årets Urørtfinalister av NRK P3, et stort kompliment som går inn i rekken av godord som har omkranset Farao den siste tiden.

“One of the most intriguingly talented artists of 2013” Line of Best Fit “Mesmerising folkpop” Fake DIY
“....blessed with a gentle, honeyed voice” Clash Magazine
“...an alluring, elegant gem” The 405

Farao har sterke bånd til Island og har spilt inn sin kommende debut-EP i Reykjavik med Mike Lindsay fra det britiske folkrockbandet Tunng som produsent i tillegg til innspilling av musikkvideo og utstrakt turnering sammen med Ásgeir Traustí på sagaøya.

Kommenter: