Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
2. mai | FETTE NAJS: RAGGABALDER I RØDT, HVITT OG BLÅTT | Blå

Fredag 2. mai:

FETTE NAJS:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

Raggabalder I Rødt, Hvitt Og Blått

Klubb

Raggabalder har misjonert for dancehall, reggae og soundsystemkultur i Norge (og rundt i verden) siden 2001. Og det går ikke en uke uten at noen spør oss hva en dubplate er. Med mixtapen Raggabalder i rødt, hvitt og blått tegner og forklarer vi. 

Vi har ringt rundt og fått med oss en del av de beste norske rapperne, og andre artister vi liker i Norge, og fått dem til å gjøre dubplateversjoner av sine kjente låter. Derfor blit Sirkus Eliassens “Hjem til dæ” til “Deng Te Dæ”. “Haba Haba” til “Raggabalder”, og ikke minst “Norge i rødt, hvitt og blått” til “Raggabalder i rødt, hvitt og blått”. Du får Admiral P, Ravi, Vinni, Senjahopen, Stella Mwangi og Warlocks i skjønn forening.

Etter å ha hørt på denne mixtapen vil du ikke bare vite hva en dubplate er, du vil også være over gjennomsnittet klar for å dra en tur på byen og høre Raggabalder spille. Det kan du gjøre på våre 2 releasepartys på henholdsvis Blå, fredag 2. Mai og på Sydøst i Bodø selveste 16. Mai. På begge festene kommer minst et par av bidragsyterne på mixtapen innom og opptrer sammen med Raggabalder.

Mixtapen Raggabalder i rødt, hvitt og blått kommer fredag 2. Mai.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: