Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
20.des | Kids Love Bass X-mas Edition | Blå

Fredag 20. desember:

Deadly Combo Juletrefest:

CC:100/KL. 23:00/ID: 20

(((KLB)))+Morken+O/E & Jokke+Lars+Rangnes

DJ NUHHH & SETH

Hva har Backstreet Boys, 'N Sync, Take That og One Direction med denne kvelden å gjøre? Rent lite, bortsett fra én essensiell ting: de er alle guttegrupperstrategisk satt sammen av en kombinasjon stereotyper og...

freudiansk-appellerende karakter som gjør at sluttproduktet blir en dødelig kombo mannebein, som igjen når ut til flest mulig smakspreferanser og derav høster en gigantisk fanskare. Nå skal ikke vi skryte på oss å være guds gave til kvinnene eller å være 8 eldre Bieber-versjoner, men føler hvertfall vi har klart å samle en særs on point gjeng platesnurrere til årets aller siste utskeielse på BLÅ.

Mine dame og herrer, det er en sann ære å presentere Dj-Boybandet passende nok døpt, Deadly Combo.

Her er medlemmene:

Øyvind Morken:
Øyvind representerer den barske vikingætede tømmermannen i gruppa. Med sine 190 over bakken, jorbærfarga skjegg og glinsende blå øyne, er han en soleklar kandidat for de som ønsker seg en snill og omtenksom mann som samtidig kan fikse taket, pusse opp badet og holde innpåslitne karer unna med lengre armer en vingespennet på en albatross. Han er vår kokkosbolle, hard utenpå og myk inni. Musikalsk er han en slags norsk blanding av Theo Pharrish, Van Morrison og Hemingway. Ish.

Lars Hvidsten:
Oslos ukronede hipsterhunk. Ikke det at Lars er en hipster. Det er han ikke. Men han er han fyren alle hipsterne vil ha på laget sitt. Det går simpelthen ikke an å misslike Lars. Vi har forsket på det, det er umulig. Med sine puppy-eyes, småbrisne glis, aldri tomme siggpakke og varme personlighet, er Lars aka ¯\_(ツ)_/¯ drømmemannen for de som måtte ønske en av verdens desidert best likte personer, som også er daglig leder for en av Oslos beste nattklubber og kuleste klubb-festivaler. It-Boy in full effect.

O/E:
Ole-Espen er gruppas mystiske synth-alibi. Kombinasjonen mørkt langt hår, sorte klær og kryptiske tattoeringer har en magnetisk effekt på sjenerte jenter som har emo/gotiske/metal-preferanser. Det er som om Johny Depp begynte å jobbe på Body Map. Heller er det ikke feil at O/E spiller knallhard og kompromissløs techno, og driver Oslo feteste undergrunnskonsept The Void sammen med Jokke. O/E er valget for de som vil utforske sine mørkere sider.

Jokke:
Hvis vi fortalte deg om en perfekt krysning av Vålerenga og Trondheim ville du kanskje sett for deg en hybrid av Nils Arne Eggen og Morten Berre, men svaret er Jokke. Han har vokst opp på karsk tvers over gata for Vålerenga vertshus, og resultatet er en fyr som rett og slett ikke vet hvordan man gir mindre enn 200%. Mannemann, handyman, altmuligmann. Et solid bevis på at handlinger er sterkere enn ord. Det finnes ikke noe denne fyren ikke er god på, snowboarding, snekkring, biler, vinylsamling og technoparties. Why be a sayer when you can be a doer. Tøffe tattoeringer har han og.

Kristian Rangnes:
Aiaiai, indiekred møter analog eksperimentering. Som tidligere medlem av Monomen, og nå halvparten av CVK med Ådne Meisfjord, har denne fyren allerede opparbeidet seg et hav av potensielle groupies. Blonde krøller, stramme bukser og verdens mest sjarmerende smilehull. Fint lite å utsette på det. Tiltrekker seg ofte blonde jenter med dekadente aner som som vil ha en litt mer leftfield techno-utgave av en singer/songwriter ala James Blunt. Ish.

Skankin Earl:
Earl er gruppas klovnete bad boy, en slags likable douchebag. Selv om han har fått seg sleik og skjorte og har et uskyldig smil, skjuler det seg en kalkulert alfa med mye mer i ermet enn hva den humoristiske fasaden gir inntrykk for. Earl er til tross for sine blå øyne også Afrikansk, noe hans eksotiske Skankin alibi sterkt understreker, med en sans for rytmer, kylling og hot sauce som slettes ikke virker å lide av Norwegian stiffness. Er sammen med DJ Nuhhh en del av Deadly Combos flerkulturelle alibi.

Seth Skizzo:
Deadly Combos spillende manager, Ari Gold møter Josh Hartnett. Eller kanskje en Nial Horran om du vil. The (un)official man in charge. Liker å luske bak i kullisene og legge planer, men heller ikke flau for å stå i forgrunnen og stirre stygt på fulle damer med elendige requests. Har spilt i film som barn og får fortsatt fanbrev fra randomme tolvåringer hver gang Viasat kjører reprise på en lørdagskveld. Her kan gruppa score bra på potensielle Belieber-svikere.

DJ Nuhhh:
Gruppas evigunge partyprins. Har du vært ute en Halloween i Oslo er det stor sjanse for at du har møtt på hans alterego Dick James. Men Daniel har også en moden og ansvarlig side mellom alle narchspielene, hvor han blant annet er en utmerket kokk og har en erfaren smak innen litteratur og film. The best of both worlds, perfekt for de som er ute etter en ballanse mellom stabilitet og utskeielser. Mannen har djet i over 20 år og eier ca 50 000 vinyler. Bonafide.


Deadly Combo Juletrefest:
(((KLB)))
Øyvind Morken
O/E & Jokke
Lars Hvidsten
Kristian Rangnes

Billett kjøpes i døra

Kommenter: