Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
20. juni | Seksuell Sommerfest | Blå

Fredag 20. juni:

Klubb:

CC: 100 /KL. 23:00/ID: 20

Seksuell - Sommerfest

DJ`S: ERIK ELIASSEN, TRULS, EDVARD POPPER & GRIND MY RONES

Et av årets mer diskutable høydepunkt vil noen hevde, den nå smått legendariske sommerfesten til Seksuell. 

Grusomheten vil i år finne sted på vår nye lille faste lekekrins av helvete, Blå. Og ulykksaligheter vil ha det til at den i år også faller under Europride 2014.-programmet Så da får vi kanskje endelig svaret, på hvem som fester skitnest av vårt kjære publikum og alle de tilreisende europeiske homser. Clash of the titans. Hansken er kastet. Ta det som en utfordring. Har troen på dere.

Med bak DJ-pulten denne gang har vi med oss Truls Heggero, bedre kjent som Truls, som vel knappest trenger noen nærmere presentasjon. Vi er litt nervøse dog, for gutten lager jo egentlig alt for kredibel musikk for dette selskapet, men vi har trua på at han har en skitten sjel der inne.

Kveldens andre gjeste-DJ er vi mindre bekymret for: Erik Eliassen, kjent fra Sirkus Eliassen, har antagligvis spilt med bandet på flere russefester en Broiler og Patski Love til sammen, og er da selvfølgelig overkvalifisert for dette selskap.

I tillegg til disse kjører vi på med flere gjeste-DJ’er på uteserveringen fra 19.00 og utover. Festen starter tidlig på Blå den 20.juni med andre ord. 

Sigurd Hoel kan ta seg en bolle, her skal det syndes i sommersol.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: