Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
20 | sep | ElveKlubb | Blå

Torsdag 20. september:

GRATIS/KL. 22:30/ID: 20

ElveKlubb: Gemini Corpulenti

Gemini Corpulenti Spiller opp til elvedans. Et av Oslos absolutt fineste arrangementer er Elvelangs. En dag i året må kamphundeiere, pushere og toppsyklister vike plassen for folk flest. Her får du muligheten til å se hvordan området langs Akerselva kan tas i bruk.

Elvelangs er den mørke høstkvelden som hvert år lyses opp av mobilblitz, fakler og glowsticks: En Folkefest fra Nydalen til Anker Bru.

I anledningen har Blå i år gleden av å invitere deg til ElveKlubb. Vi kaller inn heimvernet og har beordret Gemini Corpulenti ut i DJ-boksen. Vi feirer livet langs elva med klubbmusikk av det slaget radioen ikke tør å by på og gir deg derfor snaut 200 kilo musikkglede som glatt feier bort de første tegnene på høstdepresjon.

Gemini Corpulenti består av Henri Le Coq og Le Capitain, er Blås faste fæst-DJs og har de små pølsefingrene sine i alt fra Sunkissed til Norwegian Wood. Ikke minst er de impresarioer og kaosmakere på de legendariske 17. mai-feiringene på Blå.

Kommenter: