Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
20. sept | Sunkissed: Santé | Blå

Lørdag 20. september:

Månedlig klubb:

CC: 150 /KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: Santé (Souvenir, Viva Music / DE)

g-HA & Olanskii (+ visuelt) Evelina & Olanskii

Først vil vi alle takke for en fantastisk Sunkissed båttur og Sunkissed Øyanatt i august. Det var 3 herlige fester i god Sunkissed ånd. En båttur blir aldri en båttur uten at Geir spiller 'Show me love' utenfor Vippetangen. En Sunkissed under Øya betyr kø over ælva. Nok om det, nå skifter bladende farge og høsten inntar byen. Vi har 4 kvelder vi skal rekke på Blå, før Grevinnen og hovmesteren vises på lille julaften. Lørdag 20 september har vi tysk besøk på Sunkissed. En DJ som har hatt en travel tid den siste tiden. Haugevis med utgivelser og remixer på mange kredible lable. Vi snakker om Santé. Han har gitt ut musikk siden 2007 og har holdt et høyt tempo i utgivelser. Matt Edwards aka Radio Slave oppdaget tidlig Santé sitt talent for musikkproduksjon og gav ut låta Supervisions på Rekids i 2009. Her begynte karrieren hans å skyte fart. Santé flyttet til Berlin (som alle andre) og fartet rundt på klubber og ble inspirert. Han studerte musikk i Berlin og begynte som sound engineer i Souvenir records. Det betyr, for dem som har fulgt med i timen, at Santé nå kom under vingende til Tiefschwarz. Passe grei start på produksjonskarrieren. Han begynte å DJ og har siden den tid gitt ut musikk på en haug av kredible labels. Vi sier som i Fredrikstad "å hælle måne". Ja, såpass mange labels er det snakk om, vi nevner i fleng: be Choosen, Cocoon, Souvenir, 8 bit, Play my track, Avotre, Cadenza, Supernature, Desolat, Defected, NM2, Sci+Tec.... Ja, listen er lang. Santé arbeider mye i studio, men er mye på farten. Endelig svipper han innom Oslo for å gjeste Sunkissed og setter i gang høsten med et brak. Forvent dere house til tech house til techno i type undergrunn. Ingen overfladiske toner her i gården. Santé er typen som vil levere et hett og intenst DJsett denne september lørdagen, så legg igjen genseren hjemme. Sjekk ut låtene: Rescue, Homegirl og Protection. Disse låtene er mer i en housete rettning, men fenger godt på vorspilet, lørdag 20 september. Siste nytt er at han gir ut låta 'All night long' på det hippe labelet Hot Creations. En låt som har surra i hele sommer. 

Til å varme opp gulvet i Brenneriveien 9 setter vi denne kvelden kun på en spilleliste i fra Spotify.......... Nei, da. Slik fungerer det ikke. Til nye og gamle venner, det er selvfølgelig Olanskii og g-Ha som setter tonene før gjesten vår avslutter kvelden på Sunkissed. Det har de gjort helt siden 2000 og Sunkissedballetten har rullet siden den gangen. Vi kan jo friske opp med litt Sunkissedhistorie til nye gjester og oppfrisking til alle dere andre. 
Ola fløy i fra London til Oslo 1 gang i måneden for å ha festen Sunkissed på Blå og sammen på lasset tok han med seg den lokale OsloLosen, Geir g-Ha. Geir regjerte nede på den legendariske klubben Skansen, rundt 2000 skifte og har snurret skiver siden "Back in the day". Han har hatt faste kvelden på alt av de kredible klubbene i byen og kjenner Oslo som sin egen lomme. Musikalsk som geografisk. I oktober 2001 gav han hun skivea 'Skansen Music' som definerte lydbilde av deep house scenen i fra Oslo på den tiden. Kan informere om at cden er like fin en dag i dag og er vert et lytt. Hvis man har housereferansene i behold, så er det mulig å se gamle ringrever våkne til liv når han spiller låter som Groove La Chord og Erot sin remix av The Persuader - Slussen. Det skjedde sist ved Geir sin 40 årsdag, desember i fjor. Geir har levert kveld etter kveld på Sunkissed sammen med syvende far i huset: Olanskii. Ola har snurret skiver siden slutten av 90-tallet og fant tidlig tonen med Geir. Sammen har de skapt, født, døpt og oppfostret Sunkissedkveldene som har blitt avholdt på Blå siden 2000. Noen år gjestet kveldene gamle Fabrikken som fast avholdssted samt flere gjestekvelder på andre steder. Som for eksempel Fabric i London og Rockefeller her hjemme i Oslo. Ola får sin ukentlige post i slutten av uka og den består av plater i fra hans gamle stamkneipe i London, Phonica records. ( Platesjappe i SoHo ). Igjennom alle årene i London og utallige kvelder på Fabric og Notting Hill Art Club flyttet til slutt Ola hjem til moderlandet. Her åpnet han til slutt klubben Jaeger og holder stø kurs videre med Sunkissed. Det kan også nevnes at i 2007 slapp Olanskii & g-Ha skiva: Sunkissed på Smalltown Supersound. Alle låtene var med norsk innhold og ble godt mottatt her hjemme, som der ute. Siden oppstarten har Sunkissed hatt en lang liste med gjeste djs og artister. Listen er så lang at til og med boken Min Kamp av Karl Ove Knausgård blir småtteri i denne sammenheng. Men vi kan nevne noen: Ricardo Villalobos, Richi Hawtin, Maya Jane Coles, Roman Flügel, Booka Shade, M.A.N.D.Y. Dixon, Âme, Marcel Dettmann, Ben Klock, Moodyman, John Talabot, Carl Craig, Art Department, Radio Slave, Craig Richards og Metro Area. Dette kan betegnes som innholdsfortegnelsen, listen er som sagt lang. Nok mimring, vi sees lørdag 20 september. Tanze. 


Lytt til Santé: https://soundcloud.com/sante

// Neste SUNKISSED //
04 Oktober: Vinny Villbass [Live]
29 November: Michael Mayer [Kompakt]
13 Desember: Joey Anderson [Dekmantel]

Billett kjøpes i døra

Kommenter: