Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Test | Blå

Mandag 22. februar:

QUALITYTIME PRES.

Gratis/KL. 18:00/ID: 20 år

Friedal Sasson (UK)

DJ'S: CHRIS STALLION & PATSKI LOVE

Julemarsipan i butikken i oktober er b*llshit, men det er snabla koselig med jul når det nærmer seg. Derfor kjører vi på med en julefest med noen gode venner fra inn- og utland.
Bjørn Eidsvåg startet som ræddisteolog, men ble etter hvert allemannseie på 90-tallet. Mange av tekstene handler om tro, håp og tvil.n ransaker seg selv, menneskelige problemstillinger og samfunnet. Bjørn er opptatt av at det vi mennesker kaller ingenmannsland egentlig er allemannsland. Hn mener at vi alle til en viss grad går og bærer på en usikkerhet, tvil og til tider vonde selvransakelser. Derav Allemannsland. Samtidig finnes det håp ro på mennesket. Bjørn Eidsvåg har klart å treffe en nerve i det norske folk. Han har pondus. Han er vår Bjørn på ett vis. Bjørnen har solgt over en million plater tilsammen. Hver fjerde nordmann har en Bjørn Eidsvåg plate. Mange som går på BLÃBjørn Eidsvåg sin musikk på sommerferie da du var så liten at sommeren varte i en evighet.

Video:

Kommenter: