Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Jazkamer + Chefkirk(Us) + Origami Metallika | Blå

Onsdag 3. mars:

Klubb Vriompeis:

100/KL. 21:00/ID: 20 år

Jazkamer + Chefkirk(Us) + Origami Metallika

Vi sparker igang støysesongen med en hyllest til gamlegutta i bransjen. Jazzkammer, eller nå Jazkamer, er musikknorges lille brutale gnom.

Noisehertugene John Hegre og Lasse Marhaug stårbak fandenivoldskheten som startet i 1998 og slapp bandets første offisielle plate i 2000. Siden har bandet hatt ambulerende antall bandmedlemmer og sluppet plater i alle verdenshjørner. I 2010 både bretter og knepper de opp skjorta og lover ett album hver måned, noe som gjør dem til det norske bandet som har utgitt flest album i historien med 20 plater under beltet, trolig kun slått av et snes danseband (men ærlig talt – hvem bryr seg om dem?) og med Motorpsycho på en fornedrigende 2.plass med bare 14 studioalbum. Jazkamer har allerede sluppet to album når dette programmet skrives; Solitary Nail og Musica Non Grata. Begge fulllengderene høres grøsselig lovende ut og denne kvelden stiller trio’en forhåpentligvis med nytt album og en helvetes god releasekonsert!

Chefkirk

Chefkirk er den noe ukjente amerikaneren Roger Smith som har raljert med sablene i flere år over dammen. Han besøker Oslo i forbindelse med en Europa-turnè og er selvskreven gjest på BLÅ. Med noen skikkelige raserianfall av noen no input konserter med prosjeker slik som Insects With Tits har han imponert oss men enn noen andre på veldig lenge. Gled dere!

Origami Metallika

Origami Metallika er akkurat det det høres ut som. Det er bretting, men kanskje mer enn noe annet kasting og skraping av metall. Deilig er det og postkort med takk for inspirasjoen sendes til Japan! Old School advarsel!

Billett legges ut snart

Kommenter: