Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
CCTV | Blå

Onsdag 10. mars:

The Future Of...Pop/Rock:

CC: 50/KL. 19:00/ID: Fri aldersgrense

CCTV

Tuba Tuba, Radio Loop og Timeless Timemachine

JA! Da er det endelig tid for årets første "The Future Of..." konsert, og denne gangen er det Pop/Rock sjangeren sin tur ut!

Konspetet er som følger: vi tar for oss sjangere og har med ett vertskapsband som spiller med de mindre erfarne bandene. Band som spiller:

CCTV
Fra ByLarm.no:

CCTV kommer opprinnelig fra Haugesund, byen som er tuftet på sild, jazz og heroin, men de opererer nå fra Oslo. Musikken bærer i seg elementer av indiepop, psykedelia og elektronika, og CCTV stjeler og låner skamløst fra sine mange inspirasjonskilder. Melodiøst, mørkt og fengende, med innramming og tekstur som gjør at det aldri blir kjedelig. CCTV debuterte live på Klubb-Øya i 2008, og har blitt kåret til Ukas Urørt med låta ”We Belong”. Debutskive er under produksjon i skrivende stund. “Fysisk fra Haugesund, men mentalt fra Manchester; ”We Belong” er en lettbent-men-mollstemt, lydrik poplåt av internasjonalt kaliber som treffer hjertet på åttitallet og hjernen i 2009.” (NRK P3)


Radio Loop

Radio Loop er et band som består av fire medlemmer. Musikkstilen legger seg godt innenfor indierock sjangeren, hva nå enn det skulle bety. Musikken er hovedsakelig lystig og spretten rock med et lite preg av pop og inspirasjon fra annen type musikk. Bandet debuterer på Blå som sin første konsert.Radio Loop er et band som består av fire medlemmer. Musikkstilen legger seg godt innenfor indierock sjangeren, hva nå enn det skulle bety. Musikken er hovedsakelig lystig og spretten rock med et lite preg av pop og inspirasjon fra annen type musikk. Bandet debuterer på Blå som sin første konsert.


Timeless Timemachine

TTM er et band fra Oslo som spiller musikk de fleste kan like, det er selvfølgelig god pop/rock med inspirasjon fra gamle helter. Mye piano/synth, fengende gitarsoloer, kraftig slagverk og sterke melodierutgjør TTM's unike lydbilde. Bandet har spilt sammen drøyt halvannet år, men har enkeltvis holdt på mye lenger, noe man forhåpentligvis kan høre. Medlemmene er: Mathias Karlsen (vokal) Gabriel Qvigstad (piano/synth) Hans Rognlien (gitar) Ivo Gutu (bass) Peder Lodding (trommer)


Tuba Tuba

Tuba Tuba er Stian Engen, Anders Løland, Truls Johnsen, Syver Breiby, Trygve Dyrstad og Mats (En del) Oven. Når Mennesker spør oss om hva slags musikk vi spiller, svarer vi alltid noe sånt som... Ja, tenk knutsen og ludvigsen. Norske tekster og mye tull. Det er feil! Agent Engen og Astronaut Johnsen. Vi spiller rett i armene på den som... Står ved porten.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: