Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
The Antlers(Us) | Blå

Mandag 15. mars:

SPOONTRAIN & BLÅ PRES.:

120,- + avg./KL. 21:00/ID: 18

The Antlers(Us)

SUPPORT: SLEEP PARTY PEOPLE (DK)

File under: Sea and Cake, Belle & Sebastian, Counting Crows, Soul Asylum, Jeff Buckley, Fleet Foxes.

Til å begynne med var The Antlers et soloprosjekt skapt av vokalist og gitarist Peter Silberman. Han flytta til Brooklyn, New York, hvor han hadde isolert seg fra familie og venner, og skrev det første albumet "In the Attic of the Universe", alene og under eget navn.

Etter det rekrutterte han Lemer og Cicci og bandet har tatt opp to Eper; "Cold War" og "New York Hospitals". Silbermans samling av låter skulle senere bli et fullt-album ved navn "Hospice" som forteller en episk historie om en mann som er vitne til at hans elskede dør av kreft. Albumet ble gitt ut av bandet selv i mars 2009 og solgte et overveldende antall kopier, så mange at det måtte produseres mer. Bandet har senere kommentert at de har "gapt over mer enn de kunne tygge".

Albumet har fått masse ros for både historien det forteller og musikkhåndverket og har senere blitt lista på flere "årets album" lister. Senere har bandet signert med Ny York-baserte Frech Kiss Records som ga ut en remastra versjon av "Hospice" 18. august 2009.

Kjøp billett »

Kommenter: