Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed: Michel Cleis | Blå

Lørdag 20. mars:

Sunkissed:

150,- + avg./KL. 21:00/ID: 20 år

Michel Cleis [Cadenza/ Strictly Rhythm/ Supplement Facts]

BE SUNKISSED!

Michel Cleis, mannen bak fjorårets store house hit 'La Mezcla' kommer til Sunkissed.

Children and corpse playing in the streets [live]
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
Dj Gaute & Rasmussen
[+ visuelt] KyrreLys & Olanskii

Urørt nominerte Children and Corpse Playing in the Streets åpner balletten med underfundig low-fi pop.

Sveitsiske Michel Cleis har hatt et kanonår i 2009. Det toppet seg tidlig da låta 'La Mezcla' stjal showet på Winter Music Conference i Miami. Det fortsatte med henda i været på Ibiza, Sunkissed, Footfood og globusen rundt. Herr Cleis fulgte opp med tette monster remikser av Spencer Parker's 'The Beginning', Skunk Anansie's 'Because of You' og ikke minst River Ocean feat. India's klassiske 'Love and Happiness'. Michel topper det hele med å være like stødig dj. De to miksene vi sitter på lover iallefall en heftig kveld, om ikke et av årets høydepunkt!

Children and corpse playing in the streets er to jenter med venner som lager alt fra nydelig skjør low-fi pop til skranglete danselåter og snodige støydroner. De spiller på alt de kan oppdrive av intrumenter, bokser og leker, samtidig som de synger, plystrer og lager effekter med stemmen. Musikken tilhører en litt udefinerbar sjanger med en helt egen sjarm og et intimt og åpent uttrykk. Se for deg Alice in wonderland dalende nedover det sorte hullet før hun lander oppi runbin-skoene sine et sted i Twin Peaks. Et sted der gresset vokser i takt med himmelen og stjernene ser ut som små fisk! Bandet slapp sin debut-skive “Honey I´m home!” høsten 2009 til gode kritikker.

g-HA & Olanskii, Vinny Villbass og Nico Coltsfoot tar myndig kontroll på resten av Sirkus Sunkissed. Det betyr garantert full rulle i to rom!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: