Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Bookashade etterfest | Blå

Fredag 26. mars:

Superfredag:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Booka Shade Etterfest!

DJ OLANSKII & G-HA

Du vet ihvertfall hva du skal etter Booka Shade konserten på fredag.

Ålreit!

Denne fredagen er vi utrolig stolte av å kunne presentere BOOKA SHADE [live] på Rockefeller i samarbeid med Atomic Soul. Booka Shade har nytt album i ovnen som det lukter varm eplekake av. For ikke å snakke om en return til godformen fra Mandarine Girl, Darko og Body Language.

Oppvarmingen på Rockefeller vil selvfølgelig g-HA & Olanskii (Herr og Fru Sunkissed) stå for. Men for å gjøre dette til en helaften, kjører vi after-party hjemme i stua på Blå fra kl 23:00. Der tar Herr og Fru like greit en Northug og setter seg selv i førersetet. Forvent friskt fraspark på guttas favorittdistanse; fire timer fristil, uten skjerf.

g-HA & Olanskii begynner å bli velkjente navn for de fleste danseglade i området, og gutta gleder seg enormt til denne kvelden også. Olanskii stiller brun og opplagt etter ferie i Marokko, mens G-HA stiller sliten og krøllete som vanlig. Det nærmer seg høysesong for sjov & spas også, med Sunkissed i storform, Loveyoulongtime! hver fredag på Suzy Wong, Footfood hver søndag på Skaugum og spilling på det meste som rører seg av festivaler der ute.... vi sees i bakken!

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: