Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Does It Offend You, Yeah? | Blå

Fredag 2. april:

BLÅ & SMUGLESNING PRESENTERER:

180,- + avg/KL. 21:00/ID: 18

Does It Offend You, Yeah?

+ Munn Til Munn Metoden

Firemannsbandet fra Reading og London droppet førstealbumet sitt i fjor, en knallsterkt fullengder på ti låter.

Albumet sendte de britiske guttene opp i toppen av den europeiske elektro/indie scenen. Med albumtittelen "You Have No Idea What You're Getting Yourself Into" har de vel også etablert seg som det bandet + albumtittel du vil ha minst sjanse til å huske navnet på når du står foran disken hos din lokale plate-pusher. Da er det kanskje like greit at DIOYY har vært en umulighet å gå glipp av hvis du har ramlet inn i den musikalske delen av "verdsveven" det siste året. Mastodont-hiter som "We are rockstars" vil garantert få varmen i oslo-publikumet, og i mangel av et bandnavn det går an å rope navnet på foreslår vi å hoppe opp og ned og rope "more cowbell!".

Da DIOYY besøkte Kontraskjæret og Oslo Live Festival ga dem bånn gass og laga et knallbra show. Forvent et band som musikalsk lener seg på det beste fra de siste 25 år innen new wave, elektronika og fusion-rock. Tenk i baner av Daft Punk, New Order, Soulwax, The Klaxons, LCD Soundsystem.

Det går vel ikke an å bli fornærmet av det?

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: