Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Crookers | Blå

Torsdag 8. april:

begrenset antall bill. til salgs i døra

UTSOLGT/KL. 22:00/ID: 18

Crookers (IT)

+ FINAL

Snakken rundt Crookers er i ferd med å toppe seg. Allerede før de er ute med debutalbumet "Tons of Friends" er de ettertraktet på dansegulvene over alt.

Remixen av Kid Cudis Day 'n' Night nådde andreplassen i Storbritannia i fjor og kom høyt i USA. Suksessen og det alt arbeidet Crookers allerede har gjort har tiltrukket interessen fra blant annet Kanye West og Will I Am. Debutalbumet kommer i mars og det er forventet at det kommer til å ta av for de to gutta i Crookers.

Crookers starta i 2003 da to DJ'er, Phra og Bot, møtte hverandre oppdaga den felles interessen for hip hop, house og tunge basslinjer. "We decided to call ourselves
Crookers to describe what we do. To make beats and tracks that are not straight up,
that are twisted or crooked". Gutta hørte mye på hip hop som Beastie Boys, Tribe Called Quest, Madlib and J Dilla da de vokste opp. Det er den kombinerte innflytelsen som gir grunnlag for lydbildet deres og med base i Milan har gutta fått utvikle sin egen musikkidentitet.

Etter å ha remixet store navn som blant andre The Chemical Brothers, U2, Moby og Britney Spears har Crookers nå gått direkte til sine egne favorittartister for å jobbe med albumet sitt. Kelis, Will I Am, Soulwax, Major lazer, RadioClit, Spank Rock, Pitbull, Tim Burgess, Kardinal Offishall og Roisin Murphy har vært med å lage albumet "Tons of Friends".


FINAL

FINAL er soloprosjektet til 22 år gamle Magnus August Høiberg fra Oslo. Han skriver og spiller electro og disco som Dagbladet omtalte som "lyden av fremtidens uteliv" da han spilte på by:larm i år. Høsten 2009 slapp han sin første singel "What U Just Said" på sin egen label FINALBEATS, noe som blant annet førte til at labelen Kitsunè spurte ham om å gjøre remixer. Etter det har han gjort remixer for folk som Lindstrøm, Classixx, Jaga Jazzist og Ralph Myerz & The Jack Herren Band. I tillegg til det er han 2 ganger norgesmester i DJ´ing, og har en femteplass fra DJ-VM i London (DMC World DJ Championship). Let's go!Billett kjøpes i døra »

Kommenter: