Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
CCTV + Hypertext | Blå

Lørdag 10. april:

DINE TO NYE FAVORITTBAND:

100+AVG./130 I DØRA/KL. 21:00/ID: 20

CCTV + Hypertext

Vestlandet strikes back! CCTV kommer opprinnelig fra Haugesund, byen som er tuftet på sild, jazz og heroin, men de opererer nå fra Oslo. Musikken bærer i seg elementer av indiepop, psykedelia og elektronika, og CCTV stjeler og låner skamløst fra sine mange inspirasjonskilder.

Melodiøst, mørkt og fengende, med innramming og tekstur som gjør at det aldri blir kjedelig. CCTV debuterte live på Klubb-Øya i 2008, og har blitt kåret til Ukas Urørt med låta ”We Belong”. Debutskive er under produksjon i skrivende stund. “Fysisk fra Haugesund, men mentalt fra Manchester; ”We Belong” er en lettbent-men-mollstemt, lydrik poplåt av internasjonalt kaliber som treffer hjertet på åttitallet og hjernen i 2009.” - NRK P3

Hypertext ble dannet i 2006 som en kvartett med høye målsetninger; Nesten fire år og tre sterke utgivelser senere har bandet så absolutt funnet seg selv som sekstett, og nå har de et rykende ferskt album i hånden.
Sammen med produsent Jørgen Træen og med gjestemusikere Kjetil Møster (Datarock/Ultralyd) og Njål Clementsen og Linn Frøkedal (The Low Frequency in Stereo/The Megaphonic Thrift) har Hypertext laget et ambisiøst og nyskapende studioalbum; Astronaut Kraut!, et album som utforsker grenser for hva som er lov på den alternative scenen. Astronaut Kraut! setter det musikalske inn i en sammenheng som er sjelden kost for lytteren.
2009 gikk for det meste med til studio og Astronaut Kraut!, men Hypertext tok seg også tid til å besøke Danmark, Tyskland, Luxemburg og Storbritannia til strålende kritikker fra publikum og promotører. I begynnelsen av 2010 legger Hypertext ut på en omfattende norgesturnè for å vise hvorfor Astronaut Kraut! er så viktig.

Kjøp billett »

Kommenter: