Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Thema & Clyde | Blå

Tirsdag 20. april:

Gratis!/KL. 21:00/ID: 18

Thelma & Clyde

Den 20. april spiller to av Norges heteste band for tiden på BLÅ. De er spådd gode år begge to, og kommer til å blåse deg av stolen! Thelma and Clyde har høstet kudos fra både Harald Are Lund, Urørt, Fædrelandsvennen og underskogen av kulturell kapital i landet.

De er signet på det kompromissløse platemerket Karmakosmetix Records, og har et spennende år foran seg. Bandet har sluppet en EP, og kommer med debutalbumet vinteren 2010. Thelma and Clyde er et nytt norsk kunstrock/ elektronika prosjekt - i utgangspunktet en duo, men med forsterkninger I live line-up’en.

I Thelma and Clyde møtes vokalist Hanne Kolstø (Post, Love:Fi) og trommeslager Trygve Tambs-Lyche (Darkside of the Force) - to sterke personligheter med hver sin breddfulle ryggsekk av referanser, kanskje tydeligst fra hiphop/ triphop og pop. Sammen skaper de melodiøs, særegen og særdeles fengende musikk.

Kommenter: