Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Future of Hip-hop! | Blå

Onsdag 21. april:

FUTURE OF HIP-HOP

50,-/KL. 19:00/ID: FRI ALDER

Jaa9 & Onkel P + F.M.C + 9K + Arshad og Kaveh

Future of… er et konsertkonsept utviklet av Rockeringen og drives i samarbeid med Sinsen Kulturhus og Blå.

Dette er et konsertkonsept som presenterer det som kan være det neste store i sin sjanger. Her vil unge artister få muligheten til å presentere seg for sitt publikum på skikkelige scener under skikkelige forhold. Hver sjanger har en etablert artist som vertskap, tidligere har det vært blant annet Indie Rock med Lukestar som vertskap og Pop Rock med CCTV. Nå er turen endelig kommet til Hip Hop og Jaa9 og Onkel P er vertskap. Talentene som skal skinne denne kvelden er Arshad og Kave, F.M.C ,9K pluss en utvalgt fra Gatekunst. Med andre ord, dette blir en bra kveld.


Jaa9 og Onkel P
Fortsatt unge, men allikevel som veteraner å regne i norsk hip hop. Kom ut med sitt tredje studioalbum i fjord, og viser alle unge, up and coming artister hva de har å strekke seg etter. En perfekt hoast for Future of…Hip Hop.

F.M.C
Halvt Engels, halvt Rusisk, født i København og vokst opp i Oslo. Det er en grunn til navnet F.M.C (from manny countries). Når talentet også er multi gleder vi oss til å ha han med på Future of Hip Hop.

9K
Beatmaker og rapper. 18år og med høye ambisjoner. Alle som har hørt han skjønner hvorfor.

Arshad og Kaveh
Sist de var innom Blå stakk de av med førsteplassen i Rap valget 09. Denne gangen regner vi med at de stikker av med en hel del nye fans.


I tillegg vil Gatekunst plukke ut en av sine unge talenter som fortjener å vise seg frem.

Video:

Kommenter: