Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
sirens and us | Blå

Torsdag 22. april:

RAMBLE ON PRESENTERER:

CC:100/KL. 20:00/ID: 20 ÅR

Sirens and Us

+ ANDRE HOLSTAD + DJ ANDERS MØLLER

Sirens and us er et av få band i Norge som tør plassere musikken sin i sjangeren prog rock, men det er der de så uforskammet hører til.

Med hele musikkhistorien som minne og hele sjangerhorisonten som lekeplass, serverer Sirens and us rock av det ærlige og tidløse slaget. Musikken har dype røtter i gammel progressiv rock (King Crimson, Van der Graaf Generator, Yes, Genesis, Procol Harum), avant garde og mimimalistisk samtidsmusikk (Phillip Glass, Terry Riley), men møter en mer tilgjengelig sjanger i den alternative rocken (Radiohead, dEUS, Sonic Youth). Sammensatte harmonier og atonalitet vever seg inn i popmelodier med tyngde og substans. Dette er en av grunnene til at bandet allerede før sin debut har vekket interesse hos mange etablerte musikere og musikkelskere.
Gitarist, vokalist og låtskriver Bård Vold Ingebrigtsen har bred og lang musikalsk erfaring som musiker og tekniker/produsent for blant andre Steven Van Zandt, Enslaved, deLillos, Madrugada, Sivert Høiem og Rumble In Rhodos. Gitarist Eirik Øien en kjent figur som har spilt med blant andre Magnet, Anja Garbarek, Hanne Hukkelberg og Moving Oos. Trommis Kjetil Bremer har tidligere har delt scene med nevnte Hukkelberg. Under innspillingsprosessen har bandet hatt studiobesøk av vennene Mathias Eick (Jaga Jazzist) og Siri Wålberg (Sissy Wish).

"Se opp for Sirens and Us. Det er et nytt band som er helt åndssvakt bra. Beste jeg har sett og en fantastisk plate som kommer en eller annen gang." (Egil Hegerberg / Bare Egil i intervju med BergensAvisa)

Billett legges ut snart

Kommenter: