Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Klubb jolly | Blå

Fredag 23. april:

KLUBB:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20 år

Klubb Jolly med Telephones + Pelifics

Full fest med liveband! 23. april inviterer Klubb Jolly til JOLLYBALUBA på Blå! Vanligvis holder vi til oppe i 2. etg. på Internasjonalen, men denne kvelden tar vi turen ned til elva for å fortsette festen der.

Vi har fått overtalt noen av de norske artistene vi har mest tro på til å komme og spille for oss, Telephones gjør sin livedebut og Pelifics spiller et av sine bejublede liveset! Disse gutta har fått oppmerksomhet og skryt langt nedover autobahnen, så kjenn din besøkelsestid, det blir ikke stort bedre enn dette! Etterpå gufer vi på med den vanlige Jolly-blandingen av alt som er gøy å danse til. BALUBA!


Pelifics:

Pelifics er kjent, eller ukjent, alt ettersom, som Oslos fremste ambassadør for ny-italo. Låtene hans bringer tankene og bena til svette diskoteker i Firenze (Xenon?) i 1984 og maner frem bilder av vokalister i spandex og høye frisyrer, men mest av alt er det bare fantastisk bra musikk. Kanskje er det hans italienske opphav som skinner gjennom. Han har også gjort seg populær i blog-jungelen, og har blitt entusiastisk omtalt på toneangivende Valerie. Forhåpentligvis har han noen utgivelser på gang i nærmeste framtid. På Klubb Jolly har han med seg Erling fra King Midas på ekstra synth for å sette stemninga i taket.


Telephones:

Bak den tropiske diskoen til Telephones skjuler det seg en perfeksjonistisk bergenser i Trondheims-eksil, med et øre for detaljer og fin perkusjon. På et stødig fundament av disko og house trekker han inn alt annet som får låtene til å sprette den riktige veien, om det skulle være italo, punkfunk, new wave eller afro. Han har produsert, remikset og DJet land og strand rundt siden 2001, og etter fjorårets utgivelse på Untz Untz er han klar med enda flere låter og remikser i 2010. På Klubb Jolly spiller han live for første gang, med hjelp fra Luna Flicks-aktuelle Chmmr og en kompis på gitar.


Klubb Jolly:

Klubb Jolly har holdt det gående i snart to år nå, først på salige Spasibar og det siste året oppe i 2. etg. på Internasjonalen. Hver måned koker vi opp et trivelig brygg av ny og gammel italo, boogie, disco, electro og house. Mer av det du hører for lite av, med andre ord!

Billett kjøpes i døra

En kommentar:

  1. 1.

    Pelifics at Blå, Friday April 23 at Teipu news + comments:

    18. April 2010, kl. 19:03

    [...] April 23, I’ll be playing live at Blå in Oslo, as a part of Klubb Jolly. Earl McNorth from King Midas will be accompanying me on keys, [...]

Kommenter: