Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
And So I Watch You From Afar(Ir) | Blå

Mandag 26. april:

Den nye generasjonen Mogwai:

150+avg. / I DØRA: 180/KL. 20:00/ID: 18

And So I Watch You From Afar(Ir)

Massiv post-rock fra Belfast. We are the bull, you are the China-shop. Dette 4-manns sterke irske bandet kommer fra røffe forhold i Belfast og spiller instrumental post-rock.

Siden starten i 2005 har kvartetten utgitt flere EP'er som i likhet med debutalbumet som kom ut i fjor, har høstet kritikker som er like velfortjent som livekonsertene er vanvittig bra.

Tunge magasinnavn har kriget om å hylle fjorårets selvtittulerte fullengder. Kerrang! sier at plata er noe helt for seg selv og er imponert over at musikken er så drømmende og elegant, men alikevel så monsteriøst tung og massiv. De konkluderer med at det høres ut som verdens ende samtidig som NME inbiller seg scenarioet der noen kræsjer en oljetanker inn i isfjellet til Sigur Ros. Evigunge BBC er også helfrelst. Forutenom å gi dem fast spilletid på eteren mener de at ASIWYFA har vært den største snakkisen i det britiske kongeriket det siste året.

Er du fan av Battles og Mogwai er dette et band du er nødt til å like.

Kjøp billett »

Kommenter: