Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Natt til 1.mai | Blå

Fredag 30. april:

Natt til 1.mai fest!

150,-/KL. 21:30/ID: 20

Jazid Re-Birth:
Derrick Carter (US) + Very special live performance

Den legendariske klubben Jazid lever enda! 

Denne gang med STORTROMME: *Derrick Carter (US)* + en meget spesiell live opptreden levert av de som spilte OFTE på Jazid og har vært med på å prege lydbildet den norske jazzen og elektronikaen har idag! Hint hint.

For de som ikke kjenner til Jazid Klubb: Jazid lå først i Møllergata der hvor Kjøkken og bar og Foto/Video er nå. Deretter flytta klubben til Pilestredet. Der hvor Jazid var er det nå en strippeklubb eller no`i denstilen. Jazid var klubb, konsertsted, radio, studio, og plateselskap. I starten av 2000 var det ett generasjonsskifte i byen. Det elektroniske hadde hatt sin storhetsperiode og rockeklubbene kom for fullt. Jazid la ned og det samme gjorde Head On. De hadde holdt på lenge og det ble for slitsomt i lengden og drive klubb i Oslo by.

Jazid har hjulpet norske enere som Lindström, Strangefruit, Bjørn Torske og Prins Thomas, G-Ha, Arildo Dildo til å komme seg opp og frem.

Av celebre gjester som vanka på Jazid så var vår kjære Kronprins Haakon og Mette Marit observert der, Ando Woltmann ( King Midas) og Pushwagner for å nevne noen.

En årlig natt til 1ste mai fest er blitt en fast tradisjon og dette er tredje gang det arrangeres på BLÅ. Ifjor var det fullt hus og god stemning.

På websia til Jazid står det: The Jazid Family is about ethics, integrity, loyalty, commitment and sincerity. music brings us together and has no colour or nationality.

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: