Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Familjen (S) + Lars Vaular + Tög | Blå

Torsdag 6. mai:

Hovefestivalen & BLÅ pres.:

130+avg./160 I DØRA/KL. 21:00/ID: 18

Familjen (S) + Lars Vaular + Tög

House of House (US) + Honningbarna

Hva gjør man om man skal følge opp en totalt uventet suksessdebut?

Den nye singelen "När planenterna stannat" fortsetter der debuten "Det snurrar i min skalle" slutter, men det har skjedd mye imellomtiden. Om man heter Johan Karlsson og slipper plater under artistnavnet Familjen så kjøper man hakket vassere julepresanger, skaffer seg sitt eget studio og fortsetter ellers mer eller mindre som vanlig.

Med kun en slapp laptop, et par høretelefoner og en eller annen elendig mikser til rådighet begynte Karlsson i 2003 så smått å spille inn det som skulle bli en av skandinavias mest uventede albumsukseer. Etter en nedtonet EP kom albumet "Det snurrar i min skalle" ut i 2007. Inspirert av house og acidscenen fra 1989/90 fremstår albumet

småskittent, så smått litt forskrudd og helt ufattelig dansbart.Tittelsporet er en seiglivet hit som herjet dansegulvene på begge sider av svenskegrensa med sin såkalte og høyst ærverdige egendefinerte sjanger; Skånehouse.

På scenen bærer ikke Familjen særlig mye preg av gutteromsproduksjon når Andreas Tilliander og Ninsun Poli koagulerer med Johan Karlsson. Sammen har de turnèrt og spilt flere konserter enn de kan huske, blant annet sammen med Kent. Familjen har også besøkt BLÅ tidligere og leverte over evne en varm vårdag i 2009.

Man skulle kanskje ikke trodd at housemusikk utført med Skånedialekt skulle nå langt ut over Sveriges grenser, men raringene nede i Australia tok Familjen inn under vingene og "Det snurrar i min skalle" ble en av de mest spilte låtene i 2008 og gutta har gjort flere opptredner på forsjellige europeiske festivaler.

I mellomtiden har Familjen også gjort flere remixer for blant annet Fever Ray, Lykke Li og Kent. Men nå er det dags for andrealbumet. Det forrige albumet var stappet med referanser til flere av Johan Karlssons musikalske favoritter, men det nye albumet - XXX - låter fullt og helt som Familjen og referansene er vanskeligere å oppdage. Men en ting har albumene til felles; de sparker begge seriøs rompe på dansegulvet og vi kan herved garangere topp stemning på lokalet når Familjen nå kommer tilbake!

Kjøp billett »

Video:

6 kommentarer:

 1. 1.

  Jeff:

  20. April 2010, kl. 23:12

  I’ve been waiting to see them for so long now! I’m so on this.

 2. 2.

  Marit:

  5. May 2010, kl. 23:01

  Er det fortsatt mulig å kjøpe billetter i døra selv om det er utsolgt på billettservice?

 3. 3.

  BLÅ:

  6. May 2010, kl. 01:01

  Ja! vi holder av et begrenset altall billetter i døra, møt opp tidlig!

 4. 4.

  BLÅ:

  6. May 2010, kl. 01:06

  Ja! vi holder av et begrenset antall billetter i døra, møt opp tidlig!

 5. 5.

  Katarina:

  6. May 2010, kl. 18:34

  Vilken tid går Familjen på scenen?=)

 6. 6.

  toft:

  6. May 2010, kl. 20:20

  i kveld

Kommenter: