Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Olle Abstract + McGe | Blå

Lørdag 8. mai:

Oscillo Bass:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Olle Abstract + McGe (BRA)

Oscillo Bass 2010 er en klubbfestival med fokus på innovativ bass og dansemusikk. Da vi lever i hyper kommunikasjonens tidsalder, dukker det stadig opp nye artister så vel som nye genrer og sub-genrer som vi ønsker å eksponere.

Oscillo Bass vil servere deg et knippe fremadtenkende dj's og artister innen elektronisk bassmusikk som ikke er redd for å ta steget utenfor boksen. Her vil det bli krysset broer mellom alt fra House til Hip-Hop, Garage og beyond…

Vi liker å se på festivalen som en sjanse for folk til å oppleve noe nytt og spennende, samtidig som de er med på en real fest. Så legg igjen janteloven og annen skepsis hjemme og bli med oss på en unik klubbopplevelse utenom det vanlige! 

Baile Funk artisten MC GI fra Brasil, er festivalens tilskudd under sin kveld hos BLÅ. Sammen med sin DJ El Super Gummi, vil hun servere et energisk og trope temperert liveshow som vil kurere ett hvert spor av "Norwegian stiffness". 21 åringen fra Sao Paulo har holdt på med musikk siden hun var 5, og blir pga sine samfunnskritiske tekster og rebelske holdning, beskrevet som Brasil's svar på M.I.A. Hun bidrog nylig på den Mad Decent signerte dancehall-duoen South Rakkas sin siste utgivelse, og har forutenom blitt remixet av en rekke respekterte platesnurrere, som Edu K og Dj Chernobyl.  
Hvis du ikke kjenner til Baile Funk fra før, er det en slags kryssning mellom Dancehall og Miami Bass, som har sitt utspring fra den Brasilianske favelaen. Baile Funken har også hatt sin runde i pop og indie kretsene via artister som nevnte M.I.A, og Bonde Do Role. Sjangeren har også blitt pionert av flere internasjonale dj's som b.l.a Diplo og Zombie Disco Squad.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: